Burton Špindl Spring Sessions 2013 - čtvrtek

Dnes proběhl první den letošních Burton Špindl Spring Sessions. Náš team byl samozřejmě u toho a vy máte nyní možnost shlédnout video, které vám přiblíží, co se dnes ve Špindlu událo.

Hlavním programem úvodního dne akce Burton Špindl Spring Sessions byla Anon Big Air Fortune, která proběhla na dvou skocích v průseku. Z přihlášených jezdců nakonec vyhrál Honza Nečas, který obhájil loňské prvenství. Gratulujeme.

Parta ze Snowparkdesign se opět vytáhla a park ve Svatém Petru uvítal mnoho jezdců z celé republiky a mnoha dalších zemí. Dnešek si užil opravdu každý, jak na skocích, jibbech, tak na macatém corneru. V dalších dnech se můžete tešit na další contesty a parádní ježdění na závěrečné akci této sezóny. Aktuální fotogalerii můžete sledovat na našem facebooku.

Na programu Burton Špindl Spring Sessions je samozřejmě i hudební produkce, kterou dnes otevřeli DJ´s na Jägermeister Tatrovce. Pokračování na sebe nenechá dlouho čekat. Již za chvíli začíná první mejdan a máme se opravdu na co těšit. V Red Bull I-​Battle se opět utkají dvojice jednotlivých teamů, které do tance chtivích jedinců vyšlou beaty a zabojují o jejich silné hlasy. Obhájí letos Freeride.cz crew vítězství? To se dozvíte buď na místě, nebo v zítřejších Daily Updates.

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.