Bern 2011/2012

Opět se vám hlásíme s reportáží z evropské výstavy ispo, která se každým rokem koná v Mnichově. Ve dvacátémprvním dílu se budeme věnovat nové kolekci značky Bern. Tu nám představí zástupce českého distributora, kterým je Snowboard-Zezula.

Bern je mladou progresivní značkou helem pro extrémní sporty jako jsou snowboarding, freesking, skateboarding, bmx, kitesurfing, wakeboarding a další sporty. Značka vznikla v USA v roce 2005 a ihned zaznamenala obrovský boom a během prvního roku se vyšplhala na třetí místo prodejnosti helem na severoamerickém kontinentu. 

Helmy Bern nabízí netradiční koncept, kterým si získaly svoji velkou popularitu. Jako první přišel Bern s dnes tak populárním tvarem – helmou s kšiltem doplněným úpletem, který lze odepnout. Helmy Bern jsou ojedinělé v tom, že jsou určené pro celoroční použití. Tu samou helmu lze použít stejně dobře v zimě na snowboardlyže, nebo v létě na skate, bike, inline brusle. Zimní varianta je vybavená vpínacím úpletem, který je zároveň ojedinělým designovým prvkem. Tyto úplety lze zakoupit i samostatně a tím změnit letní helmu na zimní. 

Bern myslí i na vodní sporty jako je kanoistika, kitesurfing, wakeboarding. Tyto modely jsou speciálně upravené pro vodní sporty. Helma má jiné speciální polstrování, které je vodě odolné, vnitřní materiál Brock foam zajistí rychle odvedení vody a dobrou prodyšnost. Všechny vodní helmy Bern mají gumové odepínací uši. A jako bonus styl, který nemá konkurenci. Bern nově nabízí i kolekci sluchátek a chráničů.

Na novou kolekci se můžete podívat jak zde na přiložených fotografiích, tak i na oficiálních stánkách značky Bern, nebo na českou stránku www.helmy-bern.cz. Nabídka helem, sluchátek, trik, mikin a dopňků od Bern nemůže chybět ani v našem přehledu snowboardového vybavení Freeride.cz Buyers´ Guide 2012.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!