Flow 2011/2012

V Česku je babí léto, ale v Alpách se už otvírají ledovce. Zima se tedy blíží a my tu pro vás máme další pokračování našich reportáží z veletrhu ISPO, ve kterých vám přibližujeme novinky pro tuto sezónu. Dnes se mrkneme na žhavou kolekci firmy Flow.

Firma Flow patří už řadu let ke stálicím snowboardového businessu. Letos dokonce slaví již patnáct let své existence a oslava to bude určitě solidní, jak se na teenagera s mokrou občankou sluší a patří. Na veletrh ISPO pak přijeli Flow s kompletní novou kolekcí a vy se s ní můžete seznámit právě tady a teď.

Flow své jméno proslavila především díky inovativnímu vázání s odklápěcí patou. V dnešní době už vyrábí podobné produkty více firem, ale Flow ho začali dělat již v roce 1995 a vzhledem k tomu, že tento systém úspěšně vyrábějí dodnes, tak to evidentně funguje. I díky tomu Flow patří mezi 5 největších snowboardových značek světa.

Pochopitelně Flow není jen vázání s odklápěcí patou, ale v jejich nabídce najdete kompletní snowboarové vybavení zahrnující prkna, boty, oblečení, boardbagy, batohy a hromadu dalšího příslušenství. 

Ano, tohle je onen slavný patent, díky kterému se vyklápí pata vázání a díky němuž nastoupíte do prkna raz dva. Hned vedle ukázka několika snowboardů z letošní kolekce...

Tady vidíte další snowboardy a zbrusu novou botu z letošní nabídky. Ta disponuje stahováním typu BOA a navíc je krásně lehoučká.

Flow pochopitelně podporuje talentované jezdce a na českých kopcích je reprezentují: Jožin Toufar, bráchové Porkerti, Venca Kutil, Filip Gutwirth, Vašek Gába, Emil FraněkKatka Vojáčková.

České jméno ale najdeme i profesionálním teamu Flow. Jak určitě víte, jde o Šárku Pančochovou. Jejími parťáky jsou Scotty Lago, Tim Humpreys, Mike Basich, Atsushi Ishikawa a Scot Brown.

Veškeré novinky ze stáje Flow najdete na oficiálních stránkách www.flow.com, najdete je i na facebooku, youtube a twitteru. Veškeré produkty Flow samozřejmě můžete sjíždět v našem Buyers` Guidu.

A teď už mrkněte na video, kde vás celou kolekcí Flow provede Martin "Zezin" Zezula...

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!