Giro 2011/2012

Seriál reportů z evropské výstavy ispo je tu s další značkou, která nám představí své produkty pro nadcházející sezónu. Světoznámá značka Giro pro nás připravila další kolekci helem a brýlí, tak se na ně můžeme jít podívat...

Novou kolekci, kterou Giro prezentovalo na jaře tohoto roku v Mnichově, vám představí produktový manažer této značky Phil. Zaměří se především jak na poslední novinky v kolekci helem, tak i v kolekci brýlí.

Značka Giro, která má sídlo ve městě Scotts Valley v Californii a byla založena v roce 1985, je světovou jedničkou v oblasti vysoce výkonných ochranných pomůcek a doplňků pro akční sporty a aktivní životní styl. Posláním této značky je vytvářet ty nejlepší produkty, které vám dobře padnou, budete se s nimi cítit bezpečně a přitom v nich dobře vypadat. Tím vám umožní být nejlepší.

Phil vám ukáže některé kousky, které vznikli ve spolupráci dalších stálic na poli snowboardového vybavení, kterými jsou značka Santa Cruz a výrobce optiky Carl Zeiss. S druhou jmenovanou značkou Giro spolupracuje již několik let a i díky této kooperaci se může řadit mezi výrobce, které na trhu snowboardových brýlí dominují.

Určitě zajímavé je i složení jejich snowboardového teamu, kde můžeme najít jména jako Antti Autti, Gretchen Bleiler, JP Tomich, Kelly Clark, Risto Mattila, Ryan Paul, Seth Huoth, Steve Fisher a další.

Kolekci Giro si můžete podrobně prohlédnout jak na přiložených fotografiích od LIP Production, tak na oficiálních stránkách značky www.giro.com. Celá kolekce samozřejmě nechybí ani v našem Buyers´ Guidu 2012.

Další zajímavé články

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.

Zúčastněte se "Woodstocku snowboardingu" Longboard Classic 2024!

Letos se již po dvacátépáté uskuteční legendární akce Longboard Classic, které se přezdívá Woodstock snowboardingu. Vyrazte na místo dění do Stuben am Arlberg a poznejte to na vlastní kůži!