ispo winter 2010 - Ashbury

Již po sedmnácté se letos podíváme na evropskou výstavu ISPO 2010. Ve stánku, který navštívíme dnes naleznete snowboardové a sluneční brýle značky Ashbury.

Ashbury je značka specializující se na eyewear a její doménou jsou brýle na snowboard a to jak v klasické formě tak v shades formě. To znamená, že nabízí i brýle na jarní shredingové ježdění.

Majitelem této firmy je jeden z členů snow teamu a to Nima Jalali.

Dále do mezinárodního teamu patří taková jména jako Jon Kooley, Chris Grenier, Jed Anderson, LNP, Zac Marben, Louie Paradise, Nick Dirks, Justin Bennee, Jordan Mendenhall, Jake Olson-​Elm, Gus Engle a Desiree Melancon. Skate team tvoří jezdci jako Kevin Long, Bryan Herman, Antwuan Dixon, Lizard King, Billy Marks, Garrett Hill a Theotis Beasley.

Co jméno, to hodně zajímavá postava snow a skate scény. Dalo by se říct, že Ashbury je značka, která se hlásí k punkovým kořenům skateboardingu a snowboardingu. Což je patrno jak ze vzhledu samotných produktů tak ze vzhledu teamových jezdců.

Kompletní nabídku zimních goggles pro sezónu 2010/​2011 najdete www.popname.cz.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!