ispo winter 2010 - Bern

Jak ste už všichni zvyklí, i letos vám budeme servírovat reporty z veletrhu ispo winter, který se opět konal v německém Mnichově. Jako první tu pro vás máme značku Bern, která se zabývá především výrobou helem.

Stejně jako každý rok, i letos se otevřely v německém Mnichově brány veletrhu ispo winter, tentokráte s číslem 2010. Opět se v několika obřích halách na mnoha metrech čtverečních odehrála největší evropská výstava zimních produktů desítek různých značek.

Náš Freeride.cz štáb byl opět u toho a vy se tak můžete těšit na více než dvacet reportáží, kterými vám vždy pomocí videa a fotek přiblížíme, co jednotlivé firmy chystají na sezónu 2010/2011.Některé reporty vyjdou už teď na jaře, další pak na podzim, přesně podle přání jednotlivých distributorů či zástupců českých firem.

Jako první tu je značka Bern, jeden z nejznámějších výrobců přileb pro snowboarding, freeskiing a další akční sporty. Slovem vám kolekci na další zimu přiblíží zástupce českého distributora, firmy Snowboard Zezula, Michal "Zip" Zorník, natáčel a stříhal Marek "Mardias" Matvija a fotil Aleš Foff. Více informací o helmách Bern najdete na www.helmy-bern.cz nebo na www.bernunlimited.com.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!