ispo winter 2010 - Flow

Dalším reportem z veletrhu ispo winter 2010 vám přiblížíme, co pro další sezónu chystá firma Flow snowboarding. Průvodcem nám byl odborník na slovo vzatý, manažer českého Flow teamu Jožin Toufar.

Firma Flow patří už řadu let mezi leadery snowboardového byznysu, a to nejen díky svému známému výklopnému systému vázání s označením Power Triangle. Flow nabízí kompletní sortiment kvalitních výrobků pro všechny skupiny jezdců a díky svému silnému týmu, ve kterém vyrostla a jehož součástí je mimo jiné i naše hvězda Šárka Pančochová, svoje produkty neustále vylepšuje.

Průvodcem produkty Flow nám na ispu byl Jožin Toufar, manažer českého Flow týmu, pod jehož dohledem vyrostlo už spousta talentů včetně zmiňované Šárky Pančochové, Filipa Gutwirtha nebo třeba bratří Porkertových. Více už napoví fotografie a video:

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...