ispo winter 2010 - Forum

Listopad je v plném proudu, a tak i videa z evropské výstavy ISPO 2010 budou vycházet stále častěji. Máme před sebou ještě několik značek a dnes je na řadě jedna z těch nejznámějších a nejuznávanějších. Forum Snowboards otevírá bránu svého showroomu a my se jdeme podívat na návštěvu.

Jedenáctá zastávka na evropské výstavě snowboardového vybavení ISPO 2010 se bude točit okolo Forum Snowboards. Stánek této značky byl naplněn tou nejnovější kolekcí, kterou nás provede zástupce české distribuce Tomáš Doskočil. Zdárně mu sekunduje i DJ Akvamen. Dost povídání, více napoví video a fotografie od naší ISPO crew.

Další produkty z kolekce Forum Snowboards naleznete i v přehledu snowboardového vybavení Freeride.cz Buyers´ Guide 2011, a to ZDE.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!