ispo winter 2010 - Holden

A jdeme do finále. Máme před sebou jednu z posledních značek, kterou jsme s naší FRcrew navštívili na evropské výstavě ISPO 2010. Dnes se podíváme na aktuální kolekci firmy Holden. Průvodcem nám nebude nikdo menší než majitel a team rider v jedné osobě, Mikey Leblanc.

Dělat věci po svém, v malém a být šetrný k životnímu prostředí. Nápad začal u pro-​snowboardera Mikey LeBlanca a pro-​skatera Chrise Millera někdy v roce 2000. Mikey o Holdenu říká: „Chceme dělat oblečení se střihem street stylu a zároveň technicky funkčním pro použití na snowboard. Chceme dělat outerwear, který svým způsobem vypadá normálně. Nechci vypadat jako klaun, nebo jako to co si každý představí, když se řekne snowboarder.“

Holden dělá hodně osobitý outerwear, vyznačující se jednoduchými barvami, vysokou kvalitou a nadčasovostí. Při výrobě outerwearu se snaží být ECO friendly. Letos poprvé začíná se streetwearem. Pár kousků z letošní kolekce naleznete na www.popname.cz.

Holden byl založen v roce 2002, Portland, USA.
Mezinárodní team Holden: Darrell Mathes, LNP, Mikey LeBlanc, Scotty Wittlake, Matty Ryan, Cale Zima, Gus Engle, Laura Hadar, Andy Wright a Marie Hucal.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...