ispo winter 2010 - K2 Snowboarding

Za oknem nám padá bílá nadílka, na kterou jsme čekali tak dlouho, a která předznamenává další sezónu plnou zimních radovánek. K zimě již neodmyslitelně patří i naše reportáže z evropské výstavy ISPO, které vám servírujeme přímo do vašich monitorů. Dnes se společně podíváme do stánku K2 Snowboarding. Co si pro nás letos připravili? Dozvíte se z následujících fotografií a videoreportu...

Na stánku K2 Snowboarding jsme se sešli se zástupcem českého distributora Martinem Matoušem, který nám ukáže poslední novinky u této americké značky. Každého určitě zaujme snowboardová řada, která skýtá rozličné klenutí K2 prken a ucelenou řadu snowboardů pro jakékoli využití. Dále nám Martin ukáže revoluční systémy vázání a zabrousí i mezi snowboardové boty. K2 Snowboarding má určitě co nabídnout. Přesvědčte se sami.

Další produkty od K2 Snowboarding naleznete i v přehledu snowboardového vybavení Freeride.cz Buyers´ Guide 2011, a to ZDE.

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!