ispo winter 2010 - O'Neill

Další firmou, kterou vám představíme v našem seriálu reportů z veletrhu ispo winter 2010, je O'Neill, který v ČR změnil distributora a hodlá se na našem trhu se svojí zimní kolekcí mnohem více prosadit.

Na následujících fotkách a ve videu se můžete podívat, co pro nás chystá firma O'Neill, která doposud v České republice nebyla na poli zimního sortimentu vidět tolik jako v zahraničí. Důkazem toho, že tuto pozici chce nový český distributor výrazně změnit, je i tento report, ve kterém vám Pavel Hynek představí kolekci značky O'Neill pro sezónu 2010/​2011.

Jednou z největších postav současného O'Neill snowboardového týmu je známý freerider Jeremy Jones, který byl na ispu také a jehož jsme samozřejmě vyzpovídali. Mr. Jones vám přiblíží především svůj nový filmový projekt "Deeper", z něhož se můžete i mrknout na pár záběrů. Více už ale prozradí fotky a video:

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!