Petr “Horis” Horák by Yan Renelt

V dalším One Shotu se přesuneme do daleké Francie, kde jsme díky pohostinnosti české distribuce značky DC navštívili jejich místní zbrusu nový DC Chalet. Hlavní cíl naší cesty byl snowpark DC Area 43 v Méribel, ale nakonec to všechno skončilo trošku jinak.

Rider: Petr "Horis" Horák
Foto: Yan Renelt
Lokalita: DC Chalet, Méribel-​Mottaret
Model: Canon 7D
Shutter Speed: 1/​250sec
Aperture Value: f/​9
ISO Speed Ratings: 640
Lens: EF8-​15mm f/​4L FISHEYE USM
Hi-​Res fotka ke stažení: TADY

Horis: Tenhle one shot vzniknul ve Francii v Méribelu při DC shootingu, kdy jsme po ježdění zapíjeli žal neomezeným množstvím Carlsbergu, protože místní park nás akorát pěkně naštval svejma neobvyklejma “obrovskejma” skokama, podle slov místních vinařů. No a když došla první lednice piv, tak jsme v lehce podnapilým stavu přímo u DC chaletu vymysleli tuhle opičí dráhu, mezitim kluci stačili dojit pro další basu píva a pěkně mě celýho postříkali!

Yan: Tenhle drunk shot vzniknul ve Francii po tom co jsme se zklamaní vrátili ze snowparku, který bohužel nebyl úplně takový jaký jsme si ho představovali. Rozhodli jsme se, že si to i tak užijem (to rozhodnutí se odvíjelo hlavně od zjištění, že DC Chalet, ve kterém jsme bydleli, je sponzorován pivem Carlsberg) a postavíme si opičí dráhu. Po tom, co se dostavělo a kluci to najeli, začala kalba s grilováním, během které vznikl tenhle cumshot, kde všichni na Horise stříkaj pivo, což je na Čechy v zahraničí netypický jev, ale jen to dokazuje skutečnost, že pivo bylo zadarmo.

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.