Doplň tým Šárky Pančochové na Red Bull Shr3d!

Na konci března proběhne na rakouském Kitzsteinhornu hodně zajímavá only-girls akce. Jde o letošní ročník Red Bull Shr3d, ve kterém se utkají tři holčičí týmy - Rakouska společně s Maďarskem, Velké Británie a České republiky! Náš tým nepovede nikdo jiný než kapitánka Šárka Pančochová a ta stále hledá do svého týmu posily z vašich řad!

Další ročník projektu Red Bull Shr3d je určen výhradně pro holky. Všechno je o nich a o magickém čísle 3.Tři profesionální snowboardistky, tři týmy a tři dny na rakouském Kitzsteinhornu. Cílem je natočit tříminutový part, který zahrne backcountry, park i street. Výjimečná je akce také tím, že kdokoliv z vás (holek) se může akce osobně zúčastnit. Stačí nahrát své video na YouTube nebo Vimeo a přihlásit se skrze formulář na této stránce!

Třetí ročník akce Red Bull Shr3d bude letos ve znamení holčičího ježdění. Tři profesionální freestyle snowboardistky si vyberou své favoritky na základě přihlášek a společně natočí videopart v rakouském Kitzsteinhornu. Rakousko-​maďarský tým povede snowboardistka Anna Gyarmati, britské riderky má na starost Aimee Fullerčeský tým si pod svá křídla bere světová šampionka a pátá z olympijských her v Soči Šárka Pančochová.

Cílem týmového shr3dingu v rakouském středisku je natočit stylový a kreativní klip, který musí zahrnovat ježdění v parku, backcountry i na městských spotech. Klip bude natáčet holčičí štáb, bude mít 3 minuty a týmy budou mít 3 dny na to, aby nasbíraly co nejkvalitnější materiál. Natáčet se bude od 26. do 28.března 2014.

Výsledné výtvory posoudí publikum na afterparty ve středověké pevnosti v Kaprunu, kde bude vyhlášen vítěz. Fotky a video by mělo pomoci nastartovat kariéry mladých jezdkyň, které se do Red Bull Shr3d přihlásí a budou vybrány do jednotlivých týmů.

PŘIHLAS SE!

Možnost přihlásit se do Red Bull Shr3d je otevřená pro všechny riderky od 14 let, které pocházejí z jedné ze zmíněných zemí. Podmínkou je video edit, který nahraješ na Youtube nebo Vimeo a link přiložíš k přihlašovacímu formuláři na této stránce. Ukaž své dovednosti a kreativitu a staň se součástí týmu Šárky Pančochové! Zažiješ nezapomenutelné ježdění a navíc si domů přivezeš hromadu fotek a profesionálně zpracovaný video part.

Termín podání přihlášek byl prodloužen a je možné je tak zasílat do příštího pondělí 10.března 2014! Veškeré informace najdete na tomto odkazu nebo www.redbullshr3d.com.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!