Freeride.cz spojuje síly s televizním pořadem DRIVE!

Že se Freeride.cz zaměřuje hned na několik extrémních sportů napříč všemi ročními obdobími a živly, není žádným tajemstvím. Stejně tak se Freeride.cz snaží podporovat jednotlivé scény svými eventy, kde se potkává sport a lifestyle v nejlepší možné kombinaci s muzikou. Od zimy jsme s Drive partou spustili spolupráci, kdy jste mohli vidět v TV teasy na Freeride.cz Just Ride a současně od té doby spatřovat naše loga v závěrečných titulcích. Jak bude naše spolupráce pokračovat?

Bylo jen otázkou času, kdy si plácneme s televizním pořadem DRIVE, který běží každou neděli od 22:00 na televizní stanici ÓČKO, jelikož funguje na stejné vlně jako my. Kdo DRIVE už viděl, není třeba ho sáhodlouze představovat, kdo ještě neměl možnost, může si u nás v sekcích na webech projet vybrané videorozhovory s lidmi, kteří se u nás na webu často objevují a pokud vás zajímá celá historie pořadu, najdete ji v našem archivu na YouTube.

Jelikož DRIVE crew funguje na podobných principech a se stejným nadšením jako my, napříč téměř všemi extrémními sporty, kvalitní tvrdší muzikou a lifestylem veškerého ražení, uvidíte společnou kolaboraci DRIVE Freeride.cz čím dál tím častěji. Ať už v podobě podpory společných eventů, projektů a nebo lidí! Těšte se tedy na fresh rozhovory s těmi nejlepšími sportovci, které budete mít možnost shlédnout i na našem webu. 

Hoši z DRIVE do toho ale šlapou taky co se týká akcí. Pokud jste fanoušci dirt jumpingu a dalších bajkových disciplín, tak vám v září 2016 parta naservíruje hned dvě akce Drive Tour 2016. První proběhne 3. září 2016Českých Budějovicích a ve dnech 16. -17. září pak v Praze na Smíchovské náplavce.

Aby vám nic neuniklo, sledujte partičku a jejich počínání na těchto odkazech:
www.facebook.com/DRIVEnaOCKU
www.facebook.com/drivetour2016

Další zajímavé články

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...