Ride Public Gallery 2012/2013 – Finálové kolo – Hlasování

Základní kola Ride Public Gallery 2012/2013 jsou úspěšně za námi a my se dostáváme k poslední části této amatérské soutěže. Před námi je finálové kolo, ve kterém se rozhodne, kdo si odnese ceny od Ride Snowboards v kategoriích FOTO a VIDEO. Opět máme pro tyto dva vítěze připravený kompletní snowboardový setup „od hlavy až k patě“.

Letos jste opět mohli soutěžit v pěti základních kolech Ride Public Gallery, a to v kategoriích FOTOVIDEO. Od listopadu do března jste tedy uploadovali své fotografie a videa na naši stránku a každý měsíc proběhlo vyhlášení vítězů. To bylo doplněno o vyjádření odborné poroty, která opět zasáhne i do tohoto finálového kola. Vítěz každého kola byl automaticky nominován do finále a my si je v dnešním článku všechny představíme.

Ještě než se dostaneme k samotnému hlasování, přiblížíme si pravidla tohoto finálového kola. Jak jsme uvedli v úvodním článku letošní Ride Public Gallery, finálové kolo proběhne hlasováním z řad veřejnosti. Rozhodli jsme se, že veřejné hlasování bude nakonec probíhat zde v tomto článku a ne na facebookové stránce Freeride.cz, jak jsme avizovali. Dále své hlasy dodá jak odborná porota, tak naše FReeride.cz redakce. Každá část hlasů bude tvořit třetinu hodnocení, ze kterého vzejdou vítězové obou kategorií. A jak můžete hlasovat? Pokud jste na Freeride.cz zaregistrovaní, vyberte v následujících dvou článcích tu nejlepší FOTOGRAFIIVIDEO. Pod každou soutěžní fotkou a videem je hlasovací pole, na které stačí kliknout a tím přidáte svůj hlas. Pokud registrovaní nejste, stačí kliknout na naší REGISTRACI. Hlasovat můžete celý měsíc, tedy od dneška 3.5.2013 až do 3.6.2013 do 23:59 hod.

Nyní se už ale přesuneme k jednotlivým finalistům. V kategorii FOTO se do finále dostali následující obrázky. Hlasovat můžete ZDE.

David „DK“ Karvay – listopad 2012

Václav "vhenca" Řehoř – prosinec 2012

Josef „Pepé Su“ Šulc – leden 2013

Lukáš „lukas-​snb“ Janko – únor 2013

Radek „RadekSieber“ Sieber – březen 2013

V kategorii VIDEO hlasujte o nejlepší kousek ZDE.

Václav „Wagus“ Martinek – listopad 2012

Kuba "Haribo" Nikodym – prosinec 2012

Filip „žebrák_​holding“ Hrkel – leden 2013

Richard „riciric“ Brož – únor 2013

Jakub „KuboL“ Laššo – březen 2013

Ještě jednou připomínáme, že svým hlasem můžete podpořit vítěze i vy. Stačí kliknout na tlačítko, které je umístěné pod fotografií nebo videem vašeho favorita. Po ukončení hlasování, které končí 3.6.2013 o půlnoci, dáme veškeré hlasy dohromady a z nich vzejdou absolutní výherci letošní Ride Public Gallery. Vyhlášení proběhne pár dní po ukončení hlasování. Hlasujte a pošlete svého favorita na pomyslnou bednu vítězství.

A co mohou dva nejlepší v letošním kole získat? Snowboardový komplet „od hlavy až k patě“ od hlavního partnera Ride Snowboards.

Zde jsou ceny, které získá výherce kategorie FOTO.
Ride snowboard Crush wide 156 v ceně 10.500,-
Ride vázání LX - black vel. L v ceně 4.700,-
Ride boty Flight - tan vel. 10.5US v ceně 5.300,-
Ride bunda Ballard shell – bluebird vel. XL v ceně 4.900,-
Ride kalhoty Madrona – stripe grime vel. XL v ceně 3.900,-
Ride mikina Button – faded black vel. XL v ceně 2.500,-
Ride triko Board l/​s – white vel. XL v ceně 880,-
Ride kšiltovka Pleasure – black v ceně 600,-
(33.280,- celkem)

Tyto ceny si odnese vítěz kategorie VIDEO.
Ride snowboard Crush 158 v ceně 10.500,-
Ride vázání EX - white vel. L v ceně 5.300,-
Ride boty Flight - tan vel. 10US v ceně 5.300,-
Ride bunda Ballard shell – bluebird vel. L v ceně 4.900,-
Ride kalhoty Madrona – stripe grime vel. M v ceně 3.900,-
Ride mikina Button – faded black vel. L v ceně 2.500,-
Ride triko Board l/​s – white vel. L v ceně 880,-
Ride kšiltovka Pleasure – black v ceně 600,-
(33.880,- celkem)

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!