Ride Public Gallery 2013/2014 - Finálové kolo

Po pěti měsících letošní Ride Public Gallery jsme se dostali k finálovému kolu. V něm se rozhodne o dvou absolutních vítězích této amatérské soutěže. Do konečného výsledku budete moct zasáhnout i vy, a to svým hlasem. Projeďte si následující nominované fotografie a videa a podpořte svého favorita. Pro vítěze obou kategorií jsou opět připraveny ceny „od hlavy až k patě“ od Ride Snowboards.

Koncept amatérské soutěže Ride Public Gallery byl i tuto sezónu postaven na dvou kategoriích - FOTOVIDEO. Své kousky jste tak měli možnost posílat od listopadu do března a každý z výherců, který se dostal na pomyslnou bednu, byl automaticky nominován do konečného boje, do dnešního finále. Od dnešního dne se do této soutěže může zapojit každý z vás, a to díky svému hlasu, který přidáte svým favoritům.

V další části tohoto článku uvádíme všechny fotografie a videa, která se letošního finále účastní. POD každým soutěžním kouskem najdete lajkovací button, který znáte z facebooku, jehož prokliknutím budete moct přidat svůj hlas (lajk) a tím dát soutěžícím větší šanci na výhru. Hlasování bude probíhat celý měsíc, tedy od pátku 9.5.2014 do neděle 8.6.2014, kdy hlasování ukončíme ve 23:59:59 hod. Vaše hlasy budou tvořit třetinu celkového výsledku, další třetinou budou hlasy od naší odborné poroty a poslední část budou tvořit hlasy naší FRedakce.

Dva nejlepší z Ride Public Gallery 2013/​2014 získají kompletní snowboardové vybavení od Ride Snowboards. Již nyní se můžou těšit na parády v podobě snowboardu, vázání, bot, bundy, kalhot, mikiny, trika, kšiltovky a kulichu. Dohromady za cenu převyšující 43.000,- Kč.

Nyní se již ale přesuneme k jednotlivým soutěžícím. V kategorii FOTO můžete hlasovat pro tyto kousky.

LISTOPAD 2013

David „DK“ Karvay

Lukáš „lukas-​snb“ Janko

Nikol „Nikyčák“ Novotna

PROSINEC 2013

Josef „Pepé Su“ Šulc

David „DK“ Karvay

Pes „..O_​o..“ Pralesní

LEDEN 2014

Leoš „(y)“ Svoboda

Lukáš „AndHarr“ Podiuk

David „Vetvicka“ Miklík

ÚNOR 2014

David „DK“ Karvay

Miloš „stafek-​foto “ Štáfek

Filip „Žebrák-​Holding“ Hrkeľ

BŘEZEN 2014

Lukáš „lukas-​snb“ Janko

Miloš „stafek-​foto “ Štáfek

Marcel „Mááca“ Vejvoda

V kategorii VIDEO můžete hlasovat pro následující výherce jednotlivých kol a posunout je blíže k celkové výhře.

LISTOPAD 2013

Jirka „parez“ Pařízek

Petr „Wlk3000“ Vlček

Jirka „Brďa23“ Brandejs

PROSINEC 2013

„StatlProduction“

honza „Johny-​bedna“ bednář

Marek „Marxon Výsluňák “ Toman

LEDEN 2014

Pavel „Lapeel“ Jančata

Jakub „parkcreation.cz“ Smyček

Pes „..O_​o..“ Pralesní

ÚNOR 2014

Filip „Žebrák-​Holding“ Hrkeľ

Lukas „lučo“ Kaluzak

hynek „keny“ kukačka

BŘEZEN 2014

Pavel „Lapeel“ Jančata

Mário „mAjoU“ Malach

Tomáš „Blow“ Žďára

Máme to za sebou a teď je to už jen a jen na vás, komu dáte svůj hlas. Vybírejte, hlasujte a my se opět ozveme na začátku června s celkovým vyhlášením letošní RIDE PUBLIC GALLERY.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!