Transworld Snowboarding - Team Shoot Out 2012

Transworld Snowboarding si pro vás i letos připravil souboj teamů, který nese název Team Shoot Out 2012. Stejně jako v minulých letech, tak i tentokrát probíhá na stránkách tohoto magazínu boj čtyř vybraných teamů. V roce 2012 dostaly šanci teamy Burton AK, Nike, Oakley a Special Blend.

Nejznámější světový magazín Transworld Snowboarding po roce opět uvádí Team Shoot Out. Soutěž mezi čtyřmi vybranými teamy, které uvedou svůj edit a doplní ho o osm fotografií. Na vás pak je přiřadit svůj hlas teamu, který vás dodaným materiálem nejvíce osloví. 

Jak jsme vás již informovali v nedávné newsce, nezáleží pouze na dobře natočeném videu, důležitou součástí je i zkombinování fotografií a celkové atmosféry. 

Každý team bude prezentován videem (limit je 2-​5 minut) a osmi fotografiemi, díky kterým právě vy můžete rozhodnout o tom nejlepším teamu v letošním Team Shoot Out.

Stejně jako minulý rok je jasně dané složení teamu. Ten může obsahovat maximálně pět jezdců včetně jedné ženy. Bez holky je team omezen na čtyři jezdce. K teamu je přidělen jeden fotograf a maximálně tři kameramani. Fotografie mohou projít pouze základní barevnou korekcí.

V našem článku si můžete prohlédnout fotografie jednotlivých teamů, pod kterými naleznete linky k soutěžním videím. Hlasování nakonec probíhá přímo na stránkách TWSNOW.com/teamshootout. Tam stačí zaškrtnout značku, která vás nejvíce oslovila a máte to za sebou. Team Shoot Out právě začíná.

BURTON AK

Burton AK Photos.
Riders Terje Haakonsen, Kimmy Fasani, Jussi Oksanen, Jeremy Jones, Stephan Maurer
Photographer Adam Moran | Filmers Tim Manning, Corey Koniniec, Aaron Leyland
Location Whistler backcountry, BC, Canada

NIKE

Nike Photos.
Riders Scotty Lago, Peetu Piiroinen, Gjermund Braaten, Sage Kotsenburg
Photographer Frode Sandbech | Filmers Joe Carlino, Sam Hiltner, Christoph Weber
Location All over Austria

OAKLEY

Oakley Photos.
Riders Eero Ettala, Stale Sandbech, Eiki Helgason, Erik Botner, Marie-​France Roy
Photographer Andy Wright | Filmers Joonas Kenttämies, Johannes Brenning, Sean Aarond
Location Squaw Valley, California

SPECIAL BLEND

Special Blend Photos.
Riders Stevie Bell, Austen Sweetin, Daniel Ek, Nic Sauve
Photographer Ian Ruthern | Filmers Nathan Yant and Kyle Schwartz
Location Snowbasin, Utah

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!