Burton Špindl Spring Sessions 2012

Burton Špindl Spring Sessions se blíží, na svazích špindlerovského areálu ve Svatém Petru už pučí kaktusy, originální mexická fiesta začne co nevidět. Je tedy na čase se podrobněji podívat na program celé akce.

Snowparky
V areálu na vás budou čekat hned dva denně upravované snowparky. Obří park XXL rozměrů ve Svatém Petru je určen převážně pro zdatnější jezdce, jeho "profi-​line" pak už jen pro opravdové mistry. Široké veřejnosti je naopak k dispozici "Burton Easy Park" na Hromovce, kde se kde se na menších překážkách bude moci zdokonalovat každý. A to není vše, navíc bude opět vylepšena modrá sjezdovka, kde cestou k parku a z parku Hromovka budou postaveny různé vlny a menší překážky.

Sessions
Burton Špindl Spring Sessions není závod, přesto se tu soutěží. Každý den bude na některé z překážek probíhat session, jejíž vítězové si nakonec odvezou atraktivní ceny jako iPady, iPody, hodinky a podobně. Na velkém skoku bude probíhat Skullcandy Big Air Fortune, při níž si každý z jezdců vylosuje trik, který bude muset předvést. Na gigantické překážce na dojezdu černé sjezdovky se můžete těšit na skvělou podívanou s názvem Česká pojišťovna Corner Session, na které se bude skákat o prize money 50.000,- Kč. Pro veřejnost pak proběhne, právě ve snowparku na Hromovce, Burton kemp Public Jam, kterého se budou moci zúčastnit jen "neprofesionálové" a i zde je pro nejlepší připravena celá řada zajímavých cen. Veškeré dění na svahu i mimo něj budou zaznamenávat zástupy fotografů a kameramanů z tuzemských i zahraničních médií, chybět nebude ani Heli Shooting, tedy focení a natáčení z helikoptéry pohybující se v těsné blízkosti XXL parku. 

Foto soutěž
Na Burton Špindl Spring Sessions si na své přijdou i zúčastnění fotografové. Nejen že nebudou pro samou akci vědět, co dřív fotit, ale i pro ně je připravena soutěž s názvem Nixon Photo Contest. Ta spočívá v tom, že každý bude moci poslat svou nelepší fotku odborné porotě, která vybere sedm finalistů, o nichž se pak bude tady na serveru www.freeride.cz dále hlasovat. Všech sedm fotografií bude zveřejněno v monotematické galerii časopisu Free magazine, vítězný snímek pak svému autorovi přinese luxusní hodinky Nixon, iPad a řadu dalších cen. Stejně tak vylosovaní hlasující vyhrají iPody a další ceny.

Burton Test Center
Je libo vyzkoušet si nový snowboard? Není problém! V Burton demo stánku bude připravena celá kolekce produktů na sezónu 2012/​2013, všem k dispozici zcela zdarma i s odborným výkladem. Kromě toho vám tu ochotně a bezplatně navoskují vaše prkna, na konci března to bude víc než nutné. 

Česká pojišťovna & Horská služba workshop
Česká pojišťovna a Horská služba spojily své síly, aby daly vzniknout unikátní aplikaci pro vaše mobilní zařízení, která by vám měla být nepostradatelným pomocníkem a patronem při pohybu mimo sjezdovky. Ve společném prezentačním stánku České pojišťovnyHorské služby si budete moci tuto aplikaci zdarma stáhnout, seznámit se s jejím používáním a zúčastnit se odborných přednášek lektorů Horské služby, na téma lavin a pohybu ve volném terénu. Na konci každé přednášky bude následovat krátký jednoduchý test, za nějž si každý, kdo ho zodpoví správně, odnese tričko z limitované edice Burton Špindl Spring Sessions 2012.

Jägermeister Party Truck
U dojezdu sjezdovek bude stát oranžová Jäger Party Tatra, na jejímž baru se budete moci průběžně občerstvovat něčím ostřejším a z jejíž paluby nám budou po celý den hrát DJs Robot & Jorgos.

Red Bull Ice Bar
Bude-​li vám scházet energie, není nic jednoduššího než-​li si ji doplnit v ledovém Red Bull baru. Ať už čistou anebo říznutou vaší oblíbenou příchutí. 

Samson
Pivovar Samson přichází se dvěma novými příchutěmi radleru, a nám je ctí, že jednou z prvních příležitostí, kde je můžete ochutnat, je právě Burton Špindl Spring Sessions. Kromě toho si u jejich stánku budete moci zahrát turnájek v originálním "beerpongu" a samozřejmě vyhrát něco na žízeň.

Pepito's
Co by to bylo za Mexiko bez burritos, nachossalsy?! A právě proto na vás čeká lahodná comida mexicana v našem Pepito's stánku. Unikátností tohoto občerstvovadla je také to, že veškerý výtěžek z prodeje našich jídel půjde dětskému domovu Vrchlabí. Skupina dětí z DD Vrchlabí se zároveň v sobotu dorazí na akci podívat, a kromě šeku, který převeze ředitelka DD, dostanou děti spoustu dárků od partnerů akce (Burton, Impromat a Skiareál). Burton nad rámec dárků přidá následně po akci extra balík oblečeníImpromat kopirku a další vybavení.

Jägermeister Fiesta Party Nights
Hudební část programu Burton Špindl Spring Sessions je kapitola sama pro sebe. Na čtvrtek je připraven unikátní koncept "Red Bull I-​Battle", v pátek se rozezní kytary Prague Conspiracy, zahrají Navigators a po nich DJ RobotDJ Jorgos. Sobotní večer patří ikonám jako PSH, Vladimir 518Tereza Černochová a hlavní hvězdou akce bude funková kapela Monkey Business.

Soutěž o spoustu parádních cen!
Ten kdo ještě nesoutěžil, checkujte velkou Facebook soutěž se Spring Sessions. Na fb profilu vlevo v menu zvolte soutěž a odpovězte na 3 jednoduché otázky. Vyhrát můžete následující: 

1. cena - pobyt ve Špindlerově Mlýně v průběhu BSSS 2012 v termínu 30.3.-1.4. pro 2 osoby zahrnující 2 x ubytování se snídaní na 2 noci a 2 x 2-​denní permanentku, 2 x dárek od BSSS - tričko Burton nebo tričko BSSS 2012 a 2 x let vrtulníkem nad místem konání akce
2. cena - Pobyt ve Špindlerově Mlýně v průběhu BSSS 2012 v termínu 30.3.-1.4. pro 2 osoby zahrnující 2 x ubytování se snídaní na 2 noci a 2 x 2-​denní permanentku
3. cena - Burton dárky - helma Red a zimní brýle Anon
4. cena - Burton dárky - helma Red a zimní brýle Anon
5. cena - Burton dárky - tričko Burton a sluneční brýle Anon
6. cena - Burton dárky - tričko Burton a sluneční brýle Anon
7. cena - Sluchátka Skullcandy
8. cena - Sluchátka Skullcandy
9. cena - Tričko Burton
10. cena - Tričko Burton

Kompletní program a další informace hledejte na www.spindl-spring-sessions.cz nebo na Facebooku Špindl Spring Sessions.

PS: Samozřejmě se na celou akci a na vás těší kompletní Freeride.cz crew! Freeride.cz & Free magazine stánek budete moci navštívit po celou dobu BŠSS od čtvrtka do soboty, neděli zatím raději neslibujeme :-) Ve stánku si budete moct tradičně nabrat samolepek co hrdlo řáčí nebo nás podpořit koupí odznáčků, triček, tall-t's nebo tall mikin s logem Freeride.cz. A v neposlední řadě se můžete těšit na podrobné Daily Updates přímo z místa konání včetně fotek od Yana Renelta a každodenních videoeditů od Mika Straky. A ještě lahůdka na závěr - naše crew byla vyzvána na souboj do Red Bull I-​Battle, která se uskuteční ve čtvrtek v party stanu, takže nás přijďte podpořit svými hlasivkami!

Neoficiální BŠSS 2012 trailer kamarádů z LIP Production:

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!