Dopamine by Absinthe Films Premiere Night

Pokud se snad bojíte, že by letošní podzim nebyl narvaný snowboardovými mejdany, tak opravdu nemusíte. Už za dva týdny Praha tradičně pohostí partu Absinthe Films, která dorazí v plné síle, aby se vší pompou představila svůj nový film s názvem “Dopamine”. Tady je veškeré info k mejdanu, který pro vás organizuje Freeride.cz a Free magazine za podpory Salomon snowboards.

Jedna z nejznámějších snowboardových filmových produkcí Absinthe Films začátkem září opět vyráží na evropskou premiérovou tour. Jejich nový film nese jméno "Dopamine" a my se jistojistě můžeme těšit na další nálož toho nejlepšího snowboardingu natočeného v různých koutech planety. Premiérová tour samozřejmě zavítá i do Prahy a to už v SOBOTU 14. ZÁŘÍ. Tradičním místem mejdanu bude pražský klub ROXY a přináší vám ho Freeride.czFree magazine za podpory hlavního partnera Salomon snowboards a dalších partnerů Swis-Shop.cz, Jägermeister, NikitaBrakeburn.

Absinthe Films crew se do Prahy chystá v plné síle. Parta opět dorazí tradičním obrandovaným autobusem a doveze k nám vypečenou skvadru složenou jak z tvůrců filmu, tak ze samotných protagonistů. "Absinťáci" se už několik let po sobě netají s tím, že pražskou zastávku považují za jednoznačně nejlepší vůbec a z premiéry v našem hlavním městě vždy odjíždějí plni zážitků a s pořádnou kocovinou. Není se co divit, když při jejich /​ našich premiérách bylo zatím vždycky v klubu narváno a například naposledy na loňské Resonance párty dorazilo cca 1200 lidí... Jak to loni vypadalo se můžete kouknout na tomhle videu:

Skvělá pověst pražského Absinthe mejdanu se rychle šíří, a tak se k nám letos chystá početná skupina jezdců. Kromě tvůrců filmu Patricka "Brustiho" ArmbrusteraDavida Vladyky už účast potvrdila francouzská skupina Mathieu Crepel, Sylvain Bourbousson, Victor De Le Rue a dokonce Argentinec Manuel Diaz. Věříme ale, že další jména přibudou. My na vás spoléháme, že tuhle parádní pověst ani letos nepokazíte a dorazíte v co největším počtu!

Název: Dopamine by Absinthe Films Premiere Night
Datum: sobota 14. září 2013
Místo: klub Roxy Praha, Dlouhá 33, Praha 1
Přináší: Freeride.cz, Free magazine & Salomon snowboards
Start: 20:00
Vstupné: 100Kč
Akce na FB: www.facebook.com/events/398907830214586
Partneři: Salomon snowboards, Swis-Shop.cz, Jägermeister, Nikita, Brakeburn
Mediální partneři: Hiphopstage.cz, Doklubu.cz, 4elements.cz, Studentskaleta.cz

Program večera:
* welcome drink by Jägermeister
* chill-​out by Brakeburn
* módní přehlídka Nikita & Brakeburn
* velkoplošná projekce filmu “Dopamine”
* autogramiáda profi jezdců
* nabitá tombola
* videoscratch & DJ show by Trouble Team (DJ Friky & DJ Flux)
* dancing madness all night long

O názvu filmu: Dopamin je přirozeně se vyskytující chemická látka v mozku, která řídí pohyb a odměny formou příjemných pocitů souvisejících s potěšením. V rámci snowboardingu je to právě pohyb a tato psychická “odměna”, co dodává přirozenou motivaci jezdcům jako jsou Bode Merrill, Victor De Le Rue či Brandon Cocard, aby se neustále vyvíjeli a inovovali celý sport. Tihle objevitelé horských i duševních krajin vedli během celé sezóny Absinthe výpravu za změnou definice toho, co se dá dělat na snowboardu. Od Yukonu přes Britskou Kolumbii až po Pyreneje Absinthe crew dokazuje, že za dopamin si nemůžete koupit, ale musíte vyrazit a dojít si pro něj.

Riders: Victor De Le Rue, Bode Merrill, Brandon Cocard, Jason Robinson, Manuel Diaz, Blair Habenicht, Cale Zima, Nils Arvidsson, Wolfgang Nyvelt, Rusty Ockenden, Mathieu Crepel, Danny Kass, Mat Schaer, Sylvain Bourbousson, Forrest Shearer, Scot Brown, Nicolas Müller

Locations: Yukon, Aljaška, Pyreneje, Dolomity, Pacifický Severozápad, Britská Kolumbie, Saskatoon, Utah.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!