Freeride.cz Buyers’ Guide 2010 je tu!

Vážení přátelé, milí hosté, BUYERS' GUIDE 2010 je spuštěna! Listujte, přehrabujte, prohlížejte, vybírejte, srovnávejte... a pozor, můžete VYHLEDÁVAT PODLE BAREV! Nejrozsáhlejší přehled snowboardové výbavy na českém trhu je tu a i nadále ho budeme doplňovat o další produkty. ENJOY!

Opět po roce pro vás náš magazín Freeride.cz připravil nejrozsáhlejší přehled snowboardových produktů, které jsou k dostání na českém trhu. Freeride.cz Buyers’ Guide 2010 je připraven ve zbrusu novém designu a s několika novými vychytávkami, mezi kterými je jasně nejvýraznější možnost vyhledávání podle barev. Můžete si tak listovat produkty přesně podle toho, jaké barvy se vám líbí nejvíce, a sestavit si tak ten “nejvypimpovanější” setup.

Zatím v BG najdete 2264 produktů od 39 značek, ale tento počet samozřejmě není zdaleka finální. Neustále budeme náš přehled doplňovat o další výrobky, o čemž vás průběžně budeme informovat v novinkách jak přímo na BG stránkách, tak v novinkách na snowboardové homepage.

Společně s Buyers’ Guidem chystáme i seriál článků, ze kterých se dozvíte spoustu zajímavých informací o nákupu výbavy a v neposlední řadě se můžete těšit na unikátní přehled tzv. rocker snowboardů, tedy těch s opačným prohnutím (banánů). Stay tuned.

Dost už ale slov, myslím, že není co dál dodat. Takže klikněte na http://buyersguide.freeride.cz/2010/​ a užijte si to! 

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!