Freeride.cz Buyers’ Guide 2013 je tu!

Naše redakce skoro celé léto proseděla u katalogů snowboardových firem, abychom pro vás opět po roce mohli připravit další vydání nejrozsáhlejšího přehledu snowboardového vybavení na českém trhu. Voilà, tady je!

Už od sezóny 2004/​2005 pro vás redakce Freeride.cz každoročně připravuje nejobsáhlejší přehled vybavení, které je k dostání na českém trhu. Cíl je přinést vám co nejlepší informace, na jejichž základě se rozhodnete při výběru snowboardové výbavy. Na trhu je nespočet značek, typů, barevných kombinací, materiálů, technologií... od nejsložitějších konstrukcí prken až po detaily doplňků, že z toho většině z vás určitě jde hlava kolem. Náš Buyers’ Guide vám ale pomůže! 

V našem přehledu najdete nejen kategorie snowboardového hardwaru (tedy snowboardy, vázáníboty), ale také další produkty jako oblečení (bundy, kalhoty, rukavice, kulichy), dále snowboardové brýle, chrániče, helmy, funkční oblečení, batohy, cestovní tašky, boardbagy, sluchátka, vosky, nářadí a další doplňky pro vaše zimní hračky. Od nedávna pak přehled obsahuje i lavinové vybavení a dokonce zimní kolekce streetového oblečení.

Účelem celého přehledu je, abyste si mohli přehledně prolistovat jednotlivými produkty a vybrat si pro sebe co nejvhodnější vybavení. V Buyers' Guidu se vyznáte zcela intuitivně, základní rozdělení je podle jednotlivých značek, ale také podle typů produktů. Důležitou součástí je efektivní vyhledávací systém, kdy si můžete zboží vyfiltrovat podle různých kritérií. U snowboardů například od délky přes typ terénu, ke kterému je prkno určené, až po barvu. Osvědčené a oblíbené funkce Buyers' Guidu jsou porovnání zboží a tzv. šatna, kde si jednoduše "zavěsíte" jednotlivé produkty a zvažujete, které se k sobě hodí, nebo které se vám prostě líbí více či méně. 

Redakce Freeride.cz se průběžně snaží realizovat inovace, které Freeride.cz Buyers' Guide posunují zase dál. Ať už jde o rozšíření kategorií produktů, zlepšení vizuální stránky projektu až po celkový počet představovaných značek a produktů. S loňským ročníkem přišlo i několik novinek. Na stránce produktu jsou například nově k dispozici produktová videa, a tak máte možnost podívat se ještě více pod pokličku a zjistit tak další detaily vybavení, které vás zajímá.

K dnešnímu dni můžete v Buyers' Guidu listovat mezi téměř 5 000 produktyvíce než 40 značek. Každou hodinou ale přibývají nové a nové výrobky a o všech novinkách vás budeme průběžně informovat v bleskovkách na homepage snowboardové sekce. Zatím v BG najdete tyto značky: 686, Amplifi, Bent Metal, Bern, Burton, Capita, DC, Deeluxe, Demon, Dragon, Drake, DVS, Electric, Flow, Forum, Foursquare, Funstorm, Giro, Gnu, Hack, Horsefeathers, Jones, K2, Level, Lib Technologies, Nano, Neff, Nitro, Northwave, NXTZ, Pow, Protest, Ride, Roxy, Smith, SP, Special Blend, Thirty Two, TSG, Union, Westbeach, YES.

Přestože jak se spousta lidí stále domnívá, Freeride.cz Buyers' Guide není e-​shop, nelze tu tedy žádné zboží objednat. U většiny značky ale najdete seznam prodejců i s kontakty. Mezi nimi si můžete vybrat toho vám nejbližšího a zjistit jestli dané zboží mají.

Doufáme, že budete spokojeni, a že se vám nový Freeride.cz Buyers' Guide 2013 bude líbit. Vychutnejte si ho, vybírejte nové hračky do vašeho arzenálu, a především... UŽIJTE SI ZIMU!

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!