Freeride.cz Buyers’ Guide 2014 je tu!

Po roce jsou tu opět Vánoce. Tedy ještě úplně ne, ale vy je můžete mít už teď díky dalšímu ročníku našeho přehledu snowboardového vybavení na českém trhu. Buyers’ Guide 2014 je tu a s ním kompletní informace o produktech na letošní sezónu!

Už od sezóny 2004/​2005 pro vás redakce Freeride.cz každoročně připravuje nejobsáhlejší přehled vybavení, které je k dostání na českém trhu. Cíl je přinést vám co nejlepší informace, na jejichž základě se rozhodnete při výběru snowboardové výbavy. Na trhu je nespočet značek, typů, barevných kombinací, materiálů, technologií... od nejsložitějších konstrukcí prken až po detaily doplňků, že z toho většině z vás určitě jde hlava kolem. Náš Buyers’ Guide vám ale pomůže! 

V našem přehledu najdete nejen kategorie snowboardového hardwaru (tedy snowboardy, vázáníboty), ale také další produkty jako oblečení (bundy, kalhoty, rukavice, kulichy), dále snowboardové brýle, chrániče, helmy, funkční oblečení, batohy, cestovní tašky, boardbagy, vosky, nářadí a další doplňky pro vaše zimní hračky. Od nedávna pak přehled obsahuje i lavinové vybavení a dokonce zimní kolekce streetového oblečení.

Účelem celého přehledu je, abyste si mohli přehledně prolistovat jednotlivými produkty a vybrat si pro sebe co nejvhodnější vybavení. V Buyers' Guidu se vyznáte zcela intuitivně, základní rozdělení je podle jednotlivých značek, ale také podle typů produktů. Důležitou součástí je efektivní vyhledávací systém, kdy si můžete zboží vyfiltrovat podle různých kritérií. U snowboardů například od délky přes typ terénu, ke kterému je prkno určené, až po barvu. Osvědčené a oblíbené funkce Buyers' Guidu jsou porovnání zboží a tzv. šatna, kde si jednoduše "zavěsíte" jednotlivé produkty a zvažujete, které se k sobě hodí, nebo které se vám prostě líbí více či méně. Na stránce produktu najdete i produktová videa, a tak máte možnost podívat se ještě více pod pokličku a zjistit tak další detaily vybavení, které vás zajímá.

K dnešnímu dni můžete v Buyers' Guidu listovat mezi téměř 4 500 produkty a skoro 30 značek (dohromady se ski značkami). Každou hodinou ale přibývají nové a nové výrobky a o všech novinkách vás budeme průběžně informovat v bleskovkách na homepage snowboardové sekce. Zatím v BG najdete tyto značky: 686, Bent Metal, Burton, Capita, DC, Demon, Dragon, Electric, Flow, Funstorm, GNU, Gravity, Horsefeathers, Jones, Level, LIB Technologies, Nano, Neff, Nitro, Ride, Roxy, Smith Optics, SP United, ThirtyTwoUnion.

Přestože jak se spousta lidí stále domnívá, Freeride.cz Buyers' Guide není e-​shop, nelze tu tedy žádné zboží objednat. U většiny značky ale najdete seznam prodejců i s kontakty. Mezi nimi si můžete vybrat toho vám nejbližšího a zjistit jestli dané zboží mají.

Doufáme, že budete spokojeni, a že se vám nový Freeride.cz Buyers' Guide 2014 bude líbit. Vychutnejte si ho, vybírejte nové hračky do vašeho arzenálu, a především... UŽIJTE SI ZIMU!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!