Freeride.cz Buyer´s Guide 2016 je tu!

Rok se s rokem sešel a zima opět klepe na dveře. Znamená to nejen blížící se nízké teploty a doufejme i pořádnou nadílku sněhu, ale i vybalení a kontrola zimního vybavení. Pokud jste zjistili, že je potřeba nákupu nového oblečení nebo hardwearu, není nic jednoduššího než otevřít nejrozsáhlejší přehled snowboardových a freeski produktů na jednom místě, kterým je již od roku 2004 Freeride.cz Buyer´s Guide.

Ano, je to tak. Po dvouleté pauze u snowboardových produktů a roční u těch pro freeski, je tu opět Freeride.cz Buyer´s Guide. Zima se nezadržitelně blíží, a tak je potřeba kontrola zimního vybavení, a pokud je již ve fázi, kdy odešlo do tzv. „Věčných lovišť“, je potřeba vybrat a zakoupit nové. K tomu vám nejlépe poslouží náš přehled, který je i letos napěchován mnoha produkty od předních značek na českém trhu. 

Letošní Freeride.cz Buyer´s Guide prošel mnoha změnami, vylepšeními a kompletní reorganizací celého prostředí, na které jste byli doposud zvyklí. Snažili jsme se nejen o napěchování co největším množstvím značek, produktů a informací o daném zboží, ale i celkově zjednodušit procházení jednotlivými stránkami produktů a jejich vyhledáváním. Na následujících řádcích vám celý nový Buyer´s Guide představíme a uvedeme tak v život další ročník tohoto důležitého projektu.

V Freeride.cz Buyer´s Guide 2016 v tuto chvíli najdete necelých 1600 produktů od 26 značek, a to ve variantách blížících se číslu 4500. Což ale rozhodně nejsou konečná čísla. V nejbližších dnech totiž dorazí podklady dalších značek. 

Co jsme si tedy připravili za novinky? Začneme od začátku. Po otevření stránky www.buyersguide.cz narazíte na zcela nový design našeho přehledu. Inspirací pro nás byla nástěnka, kterou hodně lidí používá pro rychlý přístup k důležitým informacím. Právě proto jsme na hlavní stranu umístili všechny podstatné funkce. Vlevo nahoře najdete KATALOG, díky kterému se vždy a z jakéhokoliv místa Buyer´s Guidu, dostanete na home page celého přehledu. V levé části pak soupis veškerých dostupných ZNAČEK, které, stejně jako dříve, řadíme podle toho, zda jsou vedeny ve snowboardové nebo ski sekci. Vyselektovat si můžete samozřejmě VŠECHNY značky najednou. V hlavní pravé části pak najdete KATEGORIE, opět spadající do jednotlivých sekcí snb nebo ski. Pro VYHLEDÁVÁNÍ PRODUKTU podle jeho názvu pak slouží pole, které nemůžete přehlédnout. 

Po rozkliknutí LOGA ZNAČKY, která vás zajímá, se vám otevře karta, kde hned vidíte vše potřebné. Informace o značce, prodejce, kde dané zboží můžete zakoupit nebo teamy jsou umístěny hned pod názvem značky, který stejně jako logo značky, slouží ke zpětnému návratu do karty značky. Pravá část opět slouží k vyobrazení kategorií, které pod danou značkou najdete. 

V případě, že otevřete ikonu KATEGORIE, kterých máme pro tento ročník opravdu požehnaně, zobrazí se vám kompletní produktový seznam. Po levé straně opět narazíte na výběr značek, které v dané kategorii máme a nezměněný filtr, pro co nejlepší vyhledávání. Ve vyhledávání vám může pomoci i barevný filtr, který je nastaven na dvě barvy z našeho spektra. 

Máte vybráno, již jste na zboží, které vám padlo do oka a chtěli byste ho přivítat u sebe doma? Právě jste se dostali na STRÁNKU PRODUKTU. Přivítá vás velká fotografie, která se, po jejím rozkliknutí, otevře do ještě většího náhledu. Například u bund nebo kalhot tak můžete zjistit, jak daný produkt vypadá z obou stran. Pod názvem, parametry a cenou jsou umístěny varianty a nezbytný popis produktu. Nechybí ani možnost přidání produktu do již známého POROVNÁNÍ ŠATNY. Právě zde najdete i další letošní novinku. Freeride.cz Buyer´s Guide stále není e-​shop, ale pouze přehled vybavení. Pro ty z vás, kteří chcete co nejdříve zjistit dostupnost daného zboží, jsme ale připravili novou funkci KOŠÍK. V něm stačí vyplnit vaše jméno, kontaktní email a dotaz na daný produkt a my vás v co nejbližší době budeme informovat, kde vámi poptávanou věc seženete. Doporučujeme do textu připsat i vámi vybrané místo odběru. Pro případ porovnání cen je tu pak odkaz na servery Heureka.czZbozi.cz. Věříme, že vám tyto novinky ulehčí další hledání a nákupy. Poslední zajímavostí u produktů zmíníme produktové video, které najdete u hodně produktů, především pak u hardwearového vybavení.

Rozhodně jsme ani letos nezapomněli na POROVNÁNÍ a na INTERAKTIVNÍ ŠATNU. Obojí najdete v levé horní části, a to na všech stranách Buyer´s Guide 2016. U každého produktu si můžete zvolit volbu přidat zboží jak do Porovnání, tak do Šatny, kde pak jednotlivé produkty můžete porovnávat jak vizuálně, tak podle zadaných parametrů. Funkce důležité jak pro technicky založené nakupující, tak pro ty, co ladí každou barvu. 

Líbí? Doufáme, že ano. To ale ještě není vše. V záloze si necháváme poslední novinku letošního Freeride.cz Buyer´s Guide, kterou je prostředí tohoto přehledu pro vaše mobilní telefony a tablety. Bližší informace můžete čekat již brzy. 

Další krok je na vás. Od teď můžete listovat, prohlížet, selektovat, filtrovat, vybírat a díky tomu pak i nakupovat a my doufáme, že jsme pro vás připravili vše přehledně a jednoduše. Pokud ale narazíte na nějakou nefunkční věc nebo na něco, co vám nevyhovuje a bylo by lepší provézt změnu, rádi si přečteme váš názor. Rádi si přečteme jakékoli připomínky jak zde v komentářích, ve zprávách na našem facebookovém profilu nebo na emailu bg@freeride.cz. Děkujeme.

Vaše FRedakce

Další zajímavé články

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...

Jesper Tjäder si zase nechal postavit jeden prasáckej rail

Jesper Tjäder a jeho open loop rail, kterej si nechal vyrobit jako vůbec první freeskier ever...