Freeride.cz Buyers´ Guide Summer 2010 je tu!

Vážení přátelé, kamarádi, naši milí čtenáři, jedna z nejoblíbenějších a nejnavštěvovanějších částí Freeride.cz - Buyers` Guide Winter má svého letního bratříčka. Právě dnes totiž přichází na svět Buyers` Guide Summer 2010 – přehled letního oblečení, bot, doplňků a hardwaru od skateboardových značek působících na našem trhu...

Dnešní den se pro Freeride.cz stává „přelomovým“, stejně jako před několika lety, kdy jsme uvedli první ročník dnes už nejobsáhlejšího přehledu zimního vybavení na našem trhu. Během několika let se počty produktů v Buyers` Guide vyhouply do tisíců a počty značek do desítek. Myšlenka přinést vám podobný přehled i v letních měsících se nabízela již delší dobu a jsme rádi, že se nám ji podařilo realizovat.

V premiérovém ročníku letního Buyers` Guide vám představujeme prvních osm značek a jejich letní kolekce pro rok 2010. Současně pracujeme na tom, aby se počty produktů nadále rozrůstaly. První krok je tedy za námi. Doufáme, že se vám letní verze zalíbí a rovněž, že se zde v budoucnosti budete setkávat se stále větším počtem značek, jako v případě zimní verze.

V současné době se můžete v letním Buyers` Guidu probrouzdat mezi 800 položkami a stejně jako v zimní verzi můžete porovnávat jednotlivé produkty mezi sebou, filtrovat podle kategorií, cen, velikostí, značek...atd. V šatně můžete kombinovat jednotlivé barevné varianty a díky vyhledávání podle barev si můžete dopředu sestavit parádně vyladěný outfit. Jen malá poznámka na okraj - připomínáme, že Buyers` Guide není E-​shop, ale pouze přehled zboží. Pokud si chcete daný kousek koupit, naleznete u každé ze značek i seznam prodejců.

Úvod tedy máme za sebou a nyní už stačí jen kliknout na následující ODKAZ a vstoupit do Buyers` Guide Summer 2010. Užijte si to!

Další zajímavé články

O víkendu proběhne Horsefeathers Sneak the Tweak na Mölltalu!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 11. května! Vidíme se tam!!!