Freeride.cz Buyers' Guide Summer 2011 je tu!

Vážené čtenářky, vážení čtenáři. Zima sice mele z posledního, ale většina z vás se určitě těší i na léto. A proto jsme pro vás letos opět připravili letní verzi jedné z nejoblíbenějších a nejnavštěvovanějších částí Freeride.cz - Buyers’ Guide Summer 2011. Čeká na vás přehled letního oblečení, bot, doplňků a hardwaru od skateboardových značek působících na našem trhu...

Loni na jaře jsme prezentovali premiéru letní verze našeho velmi úspěšného projektu Buyers' Guide a letos v něm pokračujeme. Přestože většina z vás miluje zimu a sníh, určitě si užíváte i léto, slunce, teplo, vodu, moře... Všichni potřebují letní hadry, boty, sluneční brýle, plavky a další letní výbavičku. Abyste měli co nejlepší přehled v tom, co je momentálně na trhu, tu je právě náš Buyers' Guide Summer 2011.

Oproti loňskému premiérovému ročníku letního Buyers' Guidu vám představujeme hned ze začátku mnohem více značek i produktů. Z loňských 13 značek celkově je letos 20 značek1448 produktů. To ale nejsou zdaleka finální čísla, intenzivně pracujeme na tom, aby počty produktů nadále narůstaly. 

Hned od začátku si můžete prohlédnout produkty značek Bern, Circa, Dakine, Dragon, DVS, Electric, Fallen, Fox, Freedom Dolly, Infinite, Lakai, Lib Technologies, Matix, Nomis, Nugget, O’Neill, Proformance, Quiksilver, Roxy, Siege AudioSpy. V nejbližších hodinách přidáme výrobky DC, NikitaOakley plus budou další přibývat.

V současné době se můžete v letním Buyers' Guidu stejně jako v zimní verzi porovnávat jednotlivé produkty mezi sebou, filtrovat podle kategorií, cen, velikostí, značek...atd. Šatna vám umožní kombinovat jednotlivé barevné varianty a díky vyhledávání podle barev si dopředu sestavíte parádně vyladěný outfit. Jen malá poznámka na okraj - připomínáme, že Buyers' Guide není e-​shop, ale pouze přehled zboží. Pokud si chcete daný kousek koupit, naleznete u každé ze značek seznam prodejců.

Pevně doufáme, že se vám letní verze líbí a pomůže vám ve výběru letních produktů.

Úvod tedy máme za sebou a nyní už stačí jen kliknout na následující odkaz a vstoupit do Buyers' Guide Summer 2011. Užijte si to!

Další zajímavé články

Rychlovka "Homeruns" s Markusem Ederem

Markus Eder se nám připomíná backcountry jednohubkou "Homeruns"...

Max Hitzig a Hedvig Wessel si podmanili Freeride World Tour 2024

Další velká soutěž pro rok 2024 je za námi! Známe krále a královnu Freeride World Tour....

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!