Freeride.cz Cafe Bar v Praze na Letné

Freeride.cz famílie se rozrostla o dalšího člena. Po našem magazínu, mejdanech, akcích na horách a dalších projektech pod FR hlavičkou přibyl v Praze i Freeride.cz Cafe Bar, který se moc těší na vaší návštěvu!


Jak název "Freeride.cz Cafe Bar" napovídá, posláním tohoto prostoru je připravit tu nejpříjemnější atmosféru pro všechny z vás, a především pak pro ty, kdo máte rádi sporty, které máme rádi i my - tedy snowboarding, mountainbiking, freeskiing, surfing, wakeboarding, kiteboarding, windsurfing, skateboarding... A všechno co s nimi souvisí.



I když re-​opening tohoto party /​ chill prostoru je už za námi a jelikož bar pořád stojí, rádi bychom vás do tohoto našeho nového "obýváku" na Letné pozvali na drink. Domácí atmosféra baru určitě přispěje k pohodě při popíjení oblíbeného nápoje a váš chilling umocní příjemná venkovní zahrádka.



Pan kouzelník či slečna kouzelnice vám za barem splní jakékoliv přání týkající se alko i nealko tekutin a občerstvení, jelikož nedodržovat pitný režim se v tomto vedru nevyplácí. Točíme dva druhy piv (Holba 12° a Maestro 10°), mícháme drinky, vyrábíme domácí limonády a rádi popíjíme některý z výběrových rumů z naší nabídky. 


Vnitřní prostor je nekuřáckýfree Wi-​Fi internet je u nás samozřejmostí. Freeride.cz Cafe Bar je ideální místo na narozeninové párty a jiné soukromé oslavičky. Ke každé párty je k dispozici DJ pult, možnost použití barové techniky pro pouštění vlastních party bangerů, promítání fotek a videí. K párty na požádání vystrojíme malý či větší raut, tematickou výzdobu a jiné vychytávky. 

Přijďte ochutnat naší komunitní atmosféru, i poprvé budete mít pocit jako byste tu už někdy byli... Najdete nás na adrese Kamenická 11, Praha 7 - Letná, co by kamenem dohodil od Stalina, Letenské pláně, Letenského náměstí nebo Technického muzea.

V našem baru navíc také:
- možnost shlédnutí videí (surf, kite, wake, snowboard, ...) 
- parties
- přednášky
- výstavy 
- contesty (šipky, PS2, Wii, ...)

TĚŠÍME SE NA VAŠI NÁVŠTĚVU!

Foto: Yan Renelt

Další zajímavé články

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...

Jesper Tjäder si zase nechal postavit jeden prasáckej rail

Jesper Tjäder a jeho open loop rail, kterej si nechal vyrobit jako vůbec první freeskier ever...