Freeride.cz Just Ride 2012 startuje ve Špindlu!

A je to zase tady! Freeride.cz crew pro vás na letošní zimu ve spolupráci se Snowboard Zezula opět připravila tolik oblíbenou sérii akcí pro normální smrtelníky se všeříkajícím názvem JUST RIDE. V tomhle článku se dočtete kompletní infáž o tom co vás letos čeká a nemine. A pozor, první zastávka je už příští sobotu 14. ledna ve Špindlu!

Freeride.cz organizuje už třetí ročník série šesti snowboardových happeningů na českých horách s názvem FREERIDE.CZ JUST RIDE, letos společně s hlavním partnerem, kterým je Snowboard Zezula, za podpory partnerů JägermeisterRed Bull. Chceme, aby se lidé na našich akcích především bavili, ničím se nestresovali, zažili super den na kopci a večer na afterparty. Poskytujeme spoustu možností, jak si zpestřit den na horách, od možnosti zapůjčení a otestování nejnovější výbavy, přes poježdění v kvalitně připraveném parku až po možnost získání parádních dárků. TO VŠE ZADARMO.

Naše heslo je:
ZÁVODY JSOU PRO 5% SNOWBOARDISTŮ, JUST RIDE PRO ZBYLÝCH 95%

Termíny

První letošní Just Ride se odehraje už v sobotu 14. ledna ve Špindlerově Mlýně - Svatém Petru. Tady je seznam všech šesti zastávek, takže si je pečlivě zapište:

14. ledna 2012 Špindlerův Mlýn - Krkonoše (akce na FB)
21. ledna 2012 Deštné v Orlických horách (akce na FB)
4. února 2012 Dolní Morava - Kralický Sněžník (akce na FB)
11. února 2012 Železná Ruda - Šumava (akce na FB)
18. února 2012 Boží Dar /​ Neklid - Krušné hory (akce na FB)
3.března 2012 Karolinka - Beskydy (akce na FB)

Jak jste zvyklí z předešlých dvou ročníků, čeká na vás pestrý program a tudíž jak se říká “hodně muziky za málo peněz”. Chystáme taky spoustu novinek, takže pojďme na to!

Demo centrum

Snowboardový happening a demo centrum - to je podtitul akce, který hovoří za vše. Hlavním lákadlem je tedy demo centrum, ve kterém si každý z vás může zcela zdarma půjčit a vyzkoušet jakýkoliv produkt z nabídky vystavujících firem. Těch je letos ještě více než loni a například ve Špindlu najdete stánky Ride, Forum, Nitro, Flow, Gravity, Snowboard Zezula, Burton, Bataleon, DC, LIB Technologies /​ GNU /​ Roxy, Pro-​Tec /​ Vans a samozřejmě Freeride.czJägermeister! Některé firmy s námi jedou celou tour a některé jen několik zastávek, takže vás budeme vždy v propozicích a na facebookových stránkách akcí informovat kdo kde bude.

Půjčování opět okoření tzv. Demo Passy, tedy kartičky, které obdržíte při registraci u Freeride.cz stánku. Podepíšete stručný formulář, odevzdáte nám občanku a obratem dostanete Demo Pass, kde najdete políčka s logy jednotlivých demo firem. Vaším úkolem pak bude nasbírat co nejvíce nálepek s logy, které získáte tak, že si zapůjčíte produkt dané značky. Z těch, kdo nasbírají největší počet samolepek, vylosujeme na konci dne výherce, kteří záskají parádní ceny od partnerů v hodnotě 30 000Kč! A navíc pět nejšikovnějších "testovačů" získá každý po pěti panácích Jégra na večerní afterparty zdarma!

Coaching

Další velmi zajímavou službou v rámci Just Ridu je coaching, který bude probíhat v parku úplně zdarma. Věnovat se vám bude po celou tour trojka ostřílených coachů a usměvavých milých chlapců Jakub Chochola, Milliel NavrátilFilip De Pina. Rádi vám poradí s čímkoliv co souvisí nejen s freestyle snowboardingem (jibbing, skoky...), ale také ohledně seřízení výbavy, nastavení náklonu patek, stance, úhlů atd. Informace o tom, kdy budou hodiny probíhat najdete vždy u Freeride.cz stánku, od spíkra nebo jednoduše když kluky sami vyhledáte - najdete je hned podle barevných Tall-​Ts s logem FR ;-) Naši coachové navíc odpoledne vyberou kluky nebo holky, kteří se během dne nejvíce zlepšili, a tito největší “progresoři” na konci dne také získají zajímavé ceny.

Focení a natáčení

Každého z nás/​vás určitě vždycky potěší fotka nebo záběr se záznamem povedeného triku. A právě od toho bude na místě jak naše fotografka Bára Berdychová, tak kameraman Bob z LIP Production, kteří budou vše pečlivě zaznamenávat a do úterka po akci na Freeride.cz vždy najdete hromadu foteksestříhané video. Letos navíc máme jednu novinku, členové FRcrew vás na požádání budou natáčet na malé kamerky a povedené záběry pak najdete ke stažení také u nás na webu!

Snowpark

Nedílnou součástí každého Just Ridu je kvalitně připravený snowpark, který bude ozvučen, takže se můžete těšit na celodenní porci kvalitní muziky pro vaše poježdění. Informovat a bavit vás bude spíkr, kterým je letos kromě Špindlu (kde ho zastoupí Štěpán Krpata) známý orlickohorský bavič a člen Snowpunx rodinky Honzík Protivanský.

Lavinový workshop Snowboard Zezula

Další částí doprovodného programu bude prezentace a možnost vyzkoušení lavinových vyhledávačů (pípáků), lavinových sond a lopat značky Ortovox ve spolupráci se Snowboard Zezula. Za asistence profesionálů se budete moci naučit jak se zachovat při zasypání kamaráda v lavině a celkově práci s lavinovým vybavením. Součástí workshopu bude i soutěž ve vyhledávání, v označeném “lavinovém” poli se bude na čas hledat zasypaný pípák a ti nejrychlejší vyhrají věcné ceny. 

Jägermeister Volání Divočiny Afterparty

Jaký by to byl Just Ride bez afterparty... Loňský ročník ukázal, že mejdany po těchto akcích už jsou legendární, takže není důvod nic rušit. Neexistuje přece nic lepšího než se po dni ježdění potkat na baru, popít, zatancovat na kvalitní muziku... Je pak na každém jak se sebou naloží a jestli chce v neděli jezdit :-) I letos proto naši dlouhodobí partneři Jägermeister zajistí parádní Volání Divočiny s ostřílenými DJs.

Ve Špindlu proběhne mejdan v klubu Mlejnice, k tanci a poslechu budou hrát DJs Akvamen a F.D.P. Start ve 20.00 hodin, vstup 40Kč a samozřejmě vás nemine Welcome Shot by Jäger Chicks!

Vyhraj víkendovou Jägermeister Just Ride Divočinu

Pokud si myslíte, že tohle je všechno, tak se mýlíte! Společně s Jägermeisterem jsme totiž pro vás připravili další parádní novinku. Dva výherci získají víkend na Just Ridu, který bude obsahovat dopravu z Prahy tam i zpět exkluzivní dodávkou Jägermeister Volkswagen Caravelle, ubytování v místě konání, celodenní permanentku, vstup na Jägermeister Volání Divočiny afterparty, zajištění dodržení pitného režimu, vyhrazený prostor v oficiálním foto a videoreportu z akce a samozřejmě nezapomenutelný zážitek!

Jak vyhrát? Snadno. Stačí trocha kreativity a smyslu pro humor! Na speciální microsite, která bude spuštěna během víkendu, najdete ke každé zastávce jeden komiks s rozepsaným příběhem, kde bude vynechán text poslední části. Vaším úkolem bude story dokončit formou příspěvku skrz facebookové komentářové pole, a to vždy do středy 22 hodin před každým Just Ridem. Prvním výhercem se stane autor nejtrefnějšího, nejzajímavějšího a nejkreativnějšího dokončení příběhu a bude vybrán odbornou porotou (Freeride.cz + Jägermeister) podle jejího subjektivního uvážení. Druhé místo na víkendové Just Ride Divočině vyhraje autor toho komentu, který pro něj sesbírá nejvíce “Likes”.

Celá FR CREW, SNOWBOARD ZEZULA, JÄGERMEISTER, RED BULL, všechny DEMO FIRMY a RESORTY se na vás moc těší! 

Na závěr se můžete podívat, jak to loni vypadalo během loňského Just Ridu, a to formou šesti videí, z každé zastávky jednoho:

Freeride.cz Just Ride 2011 - Železná Ruda

Freeride.cz Just Ride 2011 - Deštné v Orlických horách

Freeride.cz Just Ride 2011 - Pec pod Sněžkou

Freeride.cz Just Ride 2011 - Dolní Morava

Freeride.cz Just Ride 2011 - Neklid

Freeride.cz Just Ride 2011 - Špindlerův Mlýn

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!