Nitro Circus Travise Pastrany v Praze!

Nitro Circus Live a Travis Pastrana poprvé na evropském turné! Největší akční sportovní podívaná všech dob přichází v roce 2012 do Evropy a představí se už v pondělí 26.11. i divákům v České republice!

Nejnovější a nejodvážnější adrenalinová živá show, Travis Pastrana's Nitro Circus Live, která drží rekordy v návštěvnosti ve Spojených státech, Austrálii a na Novém Zélandu, se poprvé v listopadu a prosinci roku 2012 chystá do Evropy. Půjde o největší a nejodvážnější akční sportovní produkci na světě, která se kdy konala.



Na svém prvním evropském turné, které navštíví Spojené království, Švédsko, Německo, Rakousko, Belgii, Nizozemí, Španělsko a Českou republiku, se představí sedmnáctinásobný medailista z X Games a legenda akčních sportů Travis Pastrana.



Celá akce Nitro Circus bude natáčena televizním štábem MTV a materiály budou použity v připravovaném filmu Nitro Circus 3D. Kromě Pastrany se představí i přední světová ženská kaskadérka Jolene Van Vugt (CAN), mnohonásobní držitelé rekordů Erik Roner (USA), Jim De Champ (USA), Special Greg (USA), Dusty Wygle (USA), Nate Adams (USA), Adam Jones (USA) a někteří další z nejlepších světových akčních atletů. Českou republiku bude reprezentovat Petr Pilát.



Nitro Circus Live je dvě a půl hodiny dlouhá podívaná plná velkolepých choreografií akčních sportů. Každá přehlídka spojuje největší a nejlepší freestyle motocross (FMX), neskutečné akrobatické kousky BMXskateboard akce, stejně jako slavné kousky členů Nitro Circus předvádějících neuvěřitelné a bláznivé výkony na 15 metrů vysoké Nitro Gigant-​A-​rampě.



Fanoušci mohou očekávat všechno - od tříkolky pro děti, lyže, tandemová kolamotokoloběžky, až po nákupní vozíky, Barbie auto, a dokonce i chladič nápojů. Přehlídka také obsahuje efektní choreografii FMX, včetně deseti jezdců, kteří předvedou sérii backflipů, kterou je třeba vidět na vlastní oči, abyste uvěřili. 

Hlavní představitel Nitro Circus Travis Pastrana říká: "Ještě nikdy jsem nebyl na turné po Evropě a velmi se těším na příležitost představit se tisícům diváků v mnoha různých zemích. Nitro je celé o nás všech, kteří se každý večer snažíme dostat ze sebe o trochu víc, než je v lidských silách, takže nikdy netušíte, co se v našich show přihodí!" 

Generální ředitel Nitro Circus Live Michael Porra dodává: "Jsme nadšeni, že tuto úžasnou show můžeme představit vůbec poprvé v Evropě, a dát tak fanouškům možnost vidět nejslavnější postavy akčních sportů. Je to největší produkce svého druhu, kterou kdy Evropa viděla, s rozsáhlým týmem 35 účinkujících. Tohle je představení, které lidem vyrazí dech!"



Pro toto evropské turné byla vytvořena technicky nejmodernější scéna v hodnotě mnoha milionů dolarů, která umožní představit masivní produkci v sérii večerních vystoupení v různých městech po celé Evropě a na jediném vystoupení v pražské O2 Aréně. Jedná se celosvětově o první produkci akčních sportů svého druhu a na její přepravení je zapotřebí 10 kamionů.



Nitro Circus, který založili Travis Pastrana, Gregg GodfreyJeremy Rawle, se těší rychlému nárůstu globální popularity, kterou odstartovala novátorská série DVD s Travisem a jeho přáteli, kteří předvádějí neuvěřitelně nebezpečné kousky na celé řadě bláznivých zařízení. 

V roce 2009 se spojili s MTV a vytvořili nový hit, televizní seriál z produkce Godfrey EntertainmentDickhouse, který se vysílal v 60 zemích celé dvě sezóny a těšil se velké sledovanosti. To vedlo ke vzniku Nitro Circus 3D filmu, který bude celosvětově uveden koncem letošního roku a který půjde ve stopách filmu Jackass 3D, jenž vydělal více než 120 milionů dolarů v prodeji lístků po celém světě. 

Nitro Circus Live vznikl díky partnerství mezi tvůrci Nitro Circus a australskou společností Global Action Sports, která se specializuje na sportovní marketing a organizování akcí.

26. 11 . 2012 Praha - O2 Arena
Vstupenky v prodeji ve sběrnách Sazka a.s.
Rezervace na www.sazkaticket.cz
Ceny vstupenek 950 -1950 Kč 

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!