Skateshop.cz Rookie Camp 2012

V létě s profíky za sněhem … už si někdy snowboardoval, skejtoval, jezdil na BMX nebo si relaxoval u vody a to vše v jeden jediný letní den? Ne! Tak nyní máš jedinečnou šanci a to za super cenu. Tímto tě World Snowboard Federation zve na nyní již legendární letní snowboardový kemp na Italském ledovci Schnalstal

Rok se s rokem sešel a jak jsme slibovali, opět vám přinášíme letní snowboardový camp na italském ledovci Schnalstal, s ubytováním v apartmánovém komplexu Top Residence***.

Šestý ročník bude opět jako minulý rok na osm dní. Tohoto ročníku snowboardového kempu se zúčastní vítězové v kategorii Groms a Rookies Impromat 4x4 Českého snowboardového poháru a jedni z nejlepších českých jezdců jako je vítěz 4x4 2012 Roman Dlauhý, vítez 4x4 2010 Honza „Zája“ Zajíc, vítěz SnowJamu 2012 Martin Mikyska společně s Dušanem Křížem za kategorii Rookies vyrazí letošní vítěz 4x4 Michal Biša a za kategorii groms Miky Pajer, tiket na trénování v holčičí kategorii dostala Diana Augustinová, kterou doprovodí Kačka Vojáčková. Za foto voko přijede jako každý rok profi trenér české juniorské repre Přemek Vida.

Výuku začátečníků bude mít na starosti organizátor 4x4 a držitel Instruktorských licencí C a B sám strejda Jarda Boček. Po celou dobu kempu bude na místě profesionální kameraman, jehož perfektní práci znáte z české scény snb a sk8, Filip Jäschke. Fotky a video budou prezentovány v pravidelných magazínech a webových serverech a vy se tak dočkáte zviditelnění i tímto způsobem.

Kemp se uskuteční v termínu 30.6.-7.7.2012

Ubytování bude jako v minulých ročnících na čtyř až šesti lůžkových apartmánech s kuchyní, toaletou a koupelnou. Všechny mají plně vybavenou kuchyňku k vaření, toaletu a koupelnu, lůžkoviny, povlečení a ručníky. V ceně campu je také zahrnutý vstup zcela zdarma do 25 metrů dlouhého bazénu s Olympijskou homologací a 50 metrů vzdáleného skateparku. Dále je zde k dispozici fitness, sauna a wellness. Kousek od apartmánů je také možno využít, tenisové kurty, fotbálek a v údolí je cca 10km dlouhá in line trasa. 

Apartmány v Top Residence*** jsou vzdáleny pouhých 150m od konečné stanice lanovky. Ve středisku je několik velmi dobrých a levných restaurací včetně tradiční italské pizzerie. Samozřejmě je zde i několik barů, v jednom z nich pro vás připravíme závěrečnou party.

Doprava bude zajištěna novým pohodlným autobusem Mercedes s vlekem a s doprovodnými dodávkami. Vyjíždí se z Prahy z areálu Žlutých lázní až do garáže ubytovacího komplexu Top Residence Kurz.

Šestý ročník bude stejně jako v minulém roce spojen se zahraničním profi kempem World Snowboard Federation - Protest Summer Rookie Camp a vy budete mít možnost se seznámit s celou řadou zahraničních jezdců jako je například, Brit Rowan Coutlas, Norové Emil Andre Ulsletten, Haver Bergheim, Švéd Sven Thorgen nebo Ital Marco Grigis. Na kempu se sejdou národy jako jsou Fini, Noři, Švédi, Italové, Rakušáci, Němci, Slováci, Rusové, Poláci, Češi.

V ceně kempu je zahrnuta:
- Doprava
- Ubytování
- Ski pass
- Poplatek resortu (vzdušné)
- Coaching a video coaching
- Foto Session
- Welcome grilling party
- Produkce závěrečné party
- Věcné ceny a dárečky
- Pojištění odpovědnosti účastníku kempu – škody vámi způsobené v parku a na svahu
- Členství v AČS na jeden rok zdarma

Bezkonkurenční cena kempu je:
Do 26 let (tj. 25 a méně) - 8.900Kč se slevou od 8.500Kč
Nad 26 let - 9.600Kč se slevou od 9.200Kč

*Sleva 100Kč za každý rok účasti se dá uplatnit maximálně do výše 500Kč tedy do pěti let účasti za rok 2012 je to maximálně 500Kč, protože se jedná již o šestý ročník.

Stravu si každý zajišťuje sám. Na každém apartmánu je kompletně vybavená kuchyň, kde je možno vařit a skladovat potraviny v lednicích. Pro nesamostatné a náročnější je zde možnost zajistit snídaně a večeře v místní restauraci, které se skládající ze 4 chodů (předkrm, polévka nebo salát, hlavní jídlo a zákusek) v ceně 16 € za večeři a 30 € za polopenzi. Placené večeře či polopenze se zajišťují na místě po příjezdu u pořadatele kempu.

V případě vašeho zájmu o camp prosím zasílejte přihlášky v podobě mailu na adresu info@snowboarding.cz. Přihláška musí obsahovat jméno, příjmení, datum narození, telefonní kontakt, adresu bydliště a pro lepší následnou komunikaci i email. Podmínkou k účasti na campu je složení zálohy 4.500Kč na účet spoluorganizátora Sport Clubu 1999 č.ú. - 317706028/​5500 Reiffeisenbank. K platbě prosím jako variabilní symbol připojte prvních 6 čísel bez koncovky z vašeho rodného čísla tedy např.: narozený 12.1.1980 bude VS 800112.

Vzor přihlášky zašlete na info@snowboarding.cz popřípadě volejte na tel.: +420 777 277 646
Jméno:
Příjmení:
Datum narození:
Adresa:
Telefon/​mobil:
Email:

Podrobnější info k organizaci kempu jako je přistavení autobusu a podrobný program dostanete obratem po zaslaní přihlášky a složení zálohy!

Více informací o středisku najdete na stránkách www.schnalstal.com.

Prosím neváhejte se zasláním přihlášky a zaplacením zálohy, jelikož každý rok je kemp naplněn na 100% a každý rok se bohužel musíme někomu omluvit, že je kapacita naplněna a tudíž se nemůže s námi kempu zúčastnit.

!!! POZOR kapacita je pro letošní ročník pouze 75míst !!!

Pokud se chcete dozvědět, kdo se na tento kemp chystá, stačí se prokliknout na stránku události na Facebooku.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!