Sluneční brýle Freeride.cz jsou opět tady!

Ti z vás, kdo netrpělivě čekali na novou kolekci slunečních brýlí Freeride.cz, se mohou radovat. Do našeho eshopu od teď najdete devět nových barev brýlí typu Wayfarer, které znáte již z dřívějška. Nové sluneční brýle s logem Freeride.cz čekají jen a jen na vás.

Pro velký zájem o sluneční brýle s logem Freeride.cz jsme objednali nové barevné verze, nechali je potisknout naším logem a konečně se tato nová kolekce dostává i k vám. 

Jsme nesmírně rádi, že k ní mohl vzniknout i nádherný lookbook, který má na svědomí dvojice Traga. Gabrielce Činkové, Tadeášovi Kopčovi a všem modelům a modelkám moc děkujeme. Byla to krásná spolupráce a i podle toho celý lookbook vypadá. Fotil se na pobřeží jihozápadní Francie a na základně Playgroundtravel.cz, kterým tímto také děkujeme za výborné zázemí. Pokud jste ho ještě neviděli, tak to rozhodně udělejte, protože stojí za to.

Pokud jste si již vybrali a víte, které brýle se vám nejvíce hodí k vašemu šatníku, vstupte do našeho ESHOPU, kde na vás čekají zmíněné nové barvy slunečních brýlí Freeride.cz. První možnost, kde budete mít možnost naše sluneční brýle koupit bude již tento víkend na akci Desperados High Jump 2014.

Děkujeme za vaší podporu. Díky svému nákupu přispějete k chodu našeho Freeride.cz magazínu. 

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...