Trip to Dachstein 2012

S podzimem přichází další ročník tradičního snowboardového kempu nesoucího název Trip to Dachstein. Jan Nečas a Michal Ritter vytvořili možnost tzv. 2v1 kempu kombinujícího foam pit a ježdění na sněhu. První část sice už proběhla, ale v té druhé jsou stále volná místa, takže pojďte do toho!

Jan NečasMichal Ritter vytvořili možnost pořádného podzimního progresu v podobě dvou snowboardových campů v Jumparku u Mostu a Superparku na Dachsteinském ledovci. První část už sice proběhla, nicméně ta druhá začíná tento víkend, takže jestli si chcete zajezdit a před sezónou se něco přiučit od zkušených coachů, tak tohle je ta nejlepší varianta! 

Pětidenní podzimní snowboardový camp na Dachsteinu Trip to Dachstein se koná v termínu 9.-14.11.2012. Jako vždy bude probíhat souběžně s věhlasnou podzimní snowboardovou akcí O'Neill Pleasure Jam. To vše samozřejmě v luxusním ubytování s večeří a k tomu test centra našich partnerů. Všechno pod taktovkou velmi zkušených snowboardových matadorů. 

KDY: 9.- 14.11.2012

KDE: HORSEFEATHERS SUPERPARK DACHSTEIN, Rakousko
www.dachstein.horsefeatherssuperparks.com

CENA: 350,- Euro
- ubytování na 5 dní, permice na 5 dní, 4 x večeře, každodenní coaching a videocoaching

Jedni z nejlepších snowboardových jezdců v ČR vám budou pomáhat se zlepšením snowboardových dovedností po celý camp.

COACHING, FOTOSHOOTING, VIDEOCOACHING: 

profi rider - Jan "Neči" Nečas
profi rider - Martin Mikyska
young blood - Martin "Čeča" Kaňůrek
znalec místních poměrů a lokalit - Michal "Migi" Ritter
mistr v zachycení pohybu - Přemek Vida

Celý camp budou účastníci rozděleni do skupin pod vedením jednotlivých coachů a coachové si budou skupiny střídat, tak aby si každý odnesl co největší progress v ježdění. Po celou dobu bude fotit Přemek Vida, aby měli všichni na tento camp nějakou památku. 

UBYTOVÁNÍ: pension Bergerhof Ramsau am Dachstein

Nové luxusní ubytování. Pokoje po 2 až 5 lůžkách se sprchou, WC a TV. Společenská místnost s plátnem a projektorem, společná jídelna, grill, kuchyň (myčka, talíře, příbory, nádobí atd .) . Prostě všechno potřebné, aby jste se cítili jako doma.

STRAVA: 4 x večeře

Každý večer bude připravena pro účastníky večere + grilovačka a ráno k snídani čaj a káva. K dispozici budou také toustovače pro přípravu pořádné svačiny na svah.

DOPRAVA: vlastní

Možnost domluvy spolujízdy na Facebooku - Trip na Dachstein - Diskuze -Spolujízda 

Workshopy jednotlivých snowboardových test center vám přiblíží buď jezdci jednotlivých značek nebo brand manager dané značky. Zjistíte vlastnosti, výhody či novinky na nadcházející sezónu, které si pak budete moct v klidu na svahu vyzkoušet. Tak abyste věděli co si na vánoce pořídit pod stromeček a vybavit se na zimní sezónu. 

Nejlepší progress rider boy a progress rider girl si mezi sebe rozdělí snowboard a vázání. Mezi zbytek budou rozdány věcné ceny od sponzorů campu v hodnotě 60 000,- Kč.

Takže kdo si chce do pohody zajezdit na pár dní, zpříjemnit si podzimní čas ježděním pod vedením zkušených profíků. Vidět na vlastní oči spousta jiných světových profíků jak metají double kozelce přes hlavu a všechny možný veletoče na všechny strany. Pak si to vyzkoušet sám na vlastní kůži a k tomu využít všech testovacích produktu od sponzorů. Ať neváhá a přihlásí se.

PŘIHLÁŠKY A INFO: ritter@freestylearea.eu

SPONZOŘI: Swis-shop.cz, Quiksilver, Q – Parks, Jägermeister, LIB Tech, GNU, DaKine, SP, Horsefeathers SuperPark Der Dachstein, Jumpark, Freestylearea.eu

MEDIÁLNÍ PARTNEŘI: Freeride.cz, Studentskaleta.cz, Board, Studentpoint.cz, Boardmag.cz, Highfive.sk, Zabil.cz

VIDEO Z LOŇSKÉHO KEMPU:

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!