WeSC Party Trick

WeSC je street-fashion značka a jako taková patří do ulic, barů a klubů. Všichni jezdíme a skoro všichni se po ježdění rádi bavíme, ať už střízliví nebo ne. Ve snow/sk8/surf videích nás vždycky hrozně baví sekce, kde rideři řádí v hotelových pokojích a v ulicích měst. Proto vyhlašujeme soutěž o nejlepší PARTY TRIKY, tedy zhovadilosti, kterými bavíme sebe i svoje kamarády. Každý máte v mobilu, kameře nebo foťáku nějaké PARTY TRIKY, tak pokud se nebojíte o ně podělit, pak právě tyhle videa chceme vidět a vy za ně můžete vyhrát parádní WeSC ceny!

Co je to WeSC Party Trick?
WeSC chce vidět, jak se bavíte po ježdění. Natočte a pošlete nám vaše nejlepší Party Triky. Každý měsíc vyhrávají nejlepší tři videa WeSC produkty v hodnotě 10.000Kč! Maximální délka jednoho videa je 30 sekund, počet přidaných videí na jednu osobu není omezen. Pro první kolo přidávejte videa do 30.11.2012 a výherce zveřejníme 10.12.2012.

Jak přidat video?
Video, které může mít maximálně 30 sekund, nahrajte na web www.uschovna.cz. Je to velice snadné. Na této adrese vyberete soubor, který chcete nahrát, zadáte váš email a do emailu příjemců napište wescpartytrick@freeride.cz. Můžete nám poslat i vzkaz :) Potom jděte do sekce WeSC Party Trick přímo tady na Freeride.cz (buď přímo na odkaz wescpartytrick.freeride.cz nebo přes hlavní menu nahoře). Klikněte na "Přidat vlastní video" a do políček vpravo vyplňte své jméno nebo nickname, email, název videaodkaz pro stažení z úschovna.cz (označený jako "Odkaz na zásilku"). Potvrďte, že souhlasíte s podmínkami soutěže a klikněte na "Přidat video". My (Freeride.czWeSC) pak video zkontrolujeme a do jednoho pracovního dne ho, pokud nebude v rozporu s podmínkami, zveřejníme na webu.

Podmínky soutěže
Soutěž je rozdělena na soutěžní kola, většinou měsíce. V každém kole může soutěžící přidat libovolný počet videí, jichž je autorem. Videa mohou mít maximálně 30 sekund. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo nepřijmout do soutěže videa, pokud budou mít nevhodný obsah (násilí, pornografie, propagace politických stran nebo hnutí atd.). Souhlasem s podmínkami dává soutěžící souhlas s využitím svého videa pro účely soutěže a její propagace.

Potřebujete poradit?
Napište na wescpartytrick@freeride.cz ;)

A pokud byste snad nevěděli o čem je značka WeSC, pak se koukněte na www.wesc.com, www.facebook.com/WeSCzech nebo mrkněte na tohle video:

Další zajímavé články

Dávej jarní shredy s triem z Vishnu Freeski

Shreďáci z Vishnu Freeski zase jednou potěší svoje fandy...

Red Bull Unrailistic 2024 se dotýkalo jibovýho nebe

Švédské Åre se opět přeměnilo na jibové peklo díky Red Bull Unrailistic 2024...

Jussa Palaskivi z Forre má venku svůj streetovej full part

Od kluků v Forre crew dorazil jeden full part...