Freeride.cz Just Ride 2013

A je to zase tady! Freeride.cz crew pro vás na letošní zimu ve spolupráci s hlavními partnery Snowboard Zezula, Jägermeister a Budweiser Budvar připravila další ročník oblíbené série snowboardových happeningů s názvem Freeride.cz Just Ride! Tentokráte bude celá tour čítat hned 8 zastávek v Čechách i na Slovensku...

První zastávka Freeride.cz Just Ride 2013 tour pro "obyčejné snowboardové smrtelníky" se letos uskuteční v jednom z nejprogresivnějších zimních resortů u nás a snowboardisty a freeskiery velmi oblíbeném Deštném v Orlických horách. Just Ride bude navíc oficiálním Openingem místního Your Gravity Parku a to vše už v sobotu 12. ledna 2013. V Deštném tak slavnostně odstartujeme letošní Just Ride tour, která se za týden (19. ledna) přesune do Špindlu a o další týden později (26. ledna) se vydáme na Dolní Moravu. Po jednovíkendové pauze budeme pokračovat v beskydské Karolince (9. února) a další týden na druhé straně republiky v Krušných horách na Neklidu (16. února). Letos jsme pro velký zájem ze všech stran přidali i dvě zastávky na Slovensku, ze kterých se ta první uskuteční 23. únoraJasné pod Chopkem v Nízkých Tatrách a druhá celou tour zakončí 16.března na Donovalech. Mezi tím se ještě do kalendáře vklíní 9.března krkonošské Vítkovice, které jsou v Just Ride také nováčkem. Takže si to zopakujme a vy si pište! 

TERMÍNY 2013
12. ledna Deštné v Orl. horách
19. ledna Špindlerův Mlýn
26. ledna Dolní Morava
9. února Karolinka
16. února Boží Dar/​Neklid
23. února Chopok - Jasná
9.března Vítkovice
16.března Donovaly

FREERIDE.CZ JUST RIDE 2013
Freeride.cz Just Ride 2013 je už čtvrtým ročníkem série snowboardových happeningů na českých a slovenských horách. Chceme, aby se lidé na našich akcích především bavili, ničím se nestresovali, zažili super den na kopci a večer na afterparty. Poskytujeme vám spoustu možností, jak si zpestřit den na horách, od bezplatného zapůjčení a otestování výbavy, přes poježdění v kvalitně připraveném parku až po šanci na získání parádních dárků.

DEMO TEST CENTRUM
V každém resortu vždy vyroste stanové městečko a letos budete moci zdarma testovat produkty značek Forum, Ride, Flow, Gravity, Burton, Bataleon, Nano, K2, Salomon, Sims, Gnu, Roxy, DC, Lib Technologies, Nitro, Vans, Nikita, RossignolDrake. Ne všechny firmy budou přítomny na všech zastávkách, takže pečlivě sledujte propozice, ve kterých se seznam firem pokaždé včas dozvíte. Ti co jste už Just Ride navštívili, tak víte jak všechno probíhá. a v zásadě se toho moc měnit nebude. Ve Freeride.cz stánku si oproti osobnímu dokladu vyzvednete tzv. Demo Pass, do kterého budete sbírat samolepky za otestované produkty daných značek a na ty nejpilnější z vás čeká spousta parádních cen.

SHOOTINGY, COACHING, CONTEST...
Kromě testování prken a dalších produktů pro vás máme připravený tradiční Just Ride program. Bezplatného coachingu se opět zhostí naši FR kantoři Jakub Chochola, Milliel NavrátilFilip De Pina. Photoshooting a videoshooting samozřejmě taky nebude chybět, stejně jako soutěže o spousty cen a všechno ostatní co znáte z minulých let. Letos navíc přibude Mini Contest, ve kterém budete moci na easy překážce přímo ve stanovém městečku vyhrát ceny od našich partnerů. Další novinkou je Natáčení na GoPro - kromě našich koučů bude k dispozici i kameraman s gopročkem, který vás bude celý den "followovat" a natáčet vaše jízdy, které si potom budete moci stáhnout z Freeride.cz.

SNOWBOARD ZEZULA, JÄGERMEISTER, BUDWEISER BUDVAR
Zajímavou službu pro vás připravuje hlavní partner Just Ridu obchod Snowboard Zezula, jejichž fotograf bude procházet stanovým městečkem a kdokoliv z vás si bude chtít fotku na památku, nechá se vyfotit a odpoledne si snímek jednoduše vyzvedne u Zezula stánku. U Jägermeister baru si budete moci dát na kuráž studeného Jägera nebo třeba na zahřátí teplý Jägerbull a pro osvěžení pro vás bude připraveno budějovické pivo Budvar.

VÍKEND S JÄGEREM
Stejně jako loni, i letos budete mít šanci vyhrát all-​inclusive zájezd na každou zastávku Just Ridu! O tom jak si parádní víkend s Jägerem kdy budete mít hrazené všechno od cesty přes ubytování až po kalbu vysloužit se dozvíte včas tady na Freeride.cz.

JÄGERMEISTER AFTERPARTY
Tradiční součástí všech Just Ride zastávek bude Jägermeister Afterparty! Můžete se těšit na klasicky kvalitní mejdany pod hlavičkou jelena aka pořádné Volání Divočiny! Oproti loňsku často nezůstane jen u DJs, program bude mnohem pestřejší. Například na první zastávce v Deštném zahrají hned dvě kapely, a to velmi známí The Chancers (www.thechancers.cz) a hradečtí SkA'N'DaaL (www.skandaal.cz). Během celé tour se samozřemě můžete těšit na naše spřízněné DJs jako jsou Akvamen, Nimand, N'Zym, NobodyListen, Hammer a další... Nepřijdete samozřejmě ani o Jägermeister Welcome Drink od sličných Jäger Chicks a na barech si budete moci koupit Jäger nebo Red Bull drinky za příznivé ceny. 

SHRNUTÍ PROGRAMU
* Test Centrum (možnost bezplatného zapůjčení a vyzkoušení snowboardů či jiných produktů cca 15-​20 značek)
* Demo Passy (demo kartičky se soutěží - kdo otestuje výrobky nejvíce různých značek, má největší šanci na to, že vyhraje parádní ceny od partnerů v ceně přes 30 tisíc Kč)
* Perfektně připravený snowpark jen pro vás
* Vyučování freestyle snowboardingu zdarma našimi kouči (Jakub Chochola, Milliel Navrátil a Filip De Pina)
* Největší “progresoři” (určení našimi kouči) získávají také ceny od partnerů
* Focení při ježdění v parku - fotky ke stažení po akci z internetu zdarma
* Natáčení GoPro kamerkou - videjka ke stažení po akci z internetu zdarma
* Akce komentována spíkrem a celý park bude ozvučen
* Večerní Jägermeister afterparty (kapely, DJs)

CELÁ FR CREW SE NA VÁS MOC TĚŠÍ!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!