Neverland Premiere Night - Last Call!

Jistě už o tomto pátku všichni víte, ale přecijen - opakování je matka moudrosti. Takže... Jako každý podzim, i letos pro vás parta kolem časopisu Free magazine a našeho portálu Freeride.cz připraví úvodní párty k přivítání další zimní sezóny. I letos to bude v pražské Retro Music Hall, kde se v pátek 18. září uskuteční premiéra zbrusu nového filmu od produkce Absinthe Films s názvem Neverland.

Pozor! Jägermeister vám přináší soutěž o 3 DVD Neverland s podpisy jezdců! Co udělat pro to, abyste DVDčko získali? Stačí správně zodpovědět na následující otázku:

Jaká kapela hraje skladbu, která je použita jako soundtrack pro teaser na Neverland?

Odpovědi zasílejte na email soutez@freemagazine.cz, a to do pátku 18.9. 15 hodin, nejlépe s předmětem "Neverland - soutěž".

"Nezemě je stav mysli, hora vztyčená pouhou představivostí. Každý to může dokázat, ale většina lidí má problém i s jednoduchou věcí - jít za svými sny. Tuto zimu skočila Absinthe parta do králičí nory, aby objevila krásná místa, ze kterých nám přinesla zpět poutavé příběhy a plnou kapsu překvapení. Travis Rice, Nicolas Müller, Sylvain Bourbousson, JP Solberg, Romain de Marchi, DCP, Marc Frank Montoya, Wolfgang Nyvelt, Kevin Pearce, Eero Ettala, Gigi Rüf, Annie Boulanger, Marie-​France Roy, Jules Reymond, Wille Yli-​Luoma, Dan Brisse, Bode Merrill, Cale Zima, Phil Damianakes a zbytek ztracených chlapců pokračují ve své cestě za objevy nových možností zimy, která i letos viděla, že progres snowboardingu udělal několik dalších obřích kroků. To místo je všude… pojďte, my vám ho ukážeme." 

V půlce měsíce září, v pátek 18.9.2009, až slunce zajde za hory a noc pohltí Prahu, otevřou se brány Retro Music Hall a vy budete za padesátikorunovou minci vpuštěni do světa, kde mysl ovládají sny. 

Budete obdarováni lístkem do tomboly o snowboardový komplet Nitro, snowboardové boty Vans, hadříky Bench a Custom longboard s motivem Neverland. 

Vaše ústa už u vstupu okusí za asistence sličných žen chuť ledového Jägermeisteru, další drink si pak můžete dát na baru s jezdci, kteří za námi se svým filmem dorazí - Nicolas Müller, Jules Reymond, Sylvain Bourbousson, Bode Merrill a Cale Zima. Svá těla si budete moci protáhnout na parketu v oblíbených rytmech od DJ dua JorgosRobot, odpočinout jim naopak můžete dát ve Swis-shop.cz chill-​out zóně.

Večírek vám přináší FREE MAGAZINEFREERIDE.CZ ve spolupráci se SWIS-SHOP.CZ, CUSTOM BOARDSJÄGERMEISTER.

My všichni vás na premiéru jubilejního desátého filmu z dílny Absinthe Films co nejsrdečněji zveme a těšíme se na vás! 

Datum: 18. 9. 2009, door open 20:00
Místo: Retro Music Hall, Francouzská 4, Praha 2
Vstupné:  50,- Kč
V ceně je lístek do tomboly o snowboardový komplet Nitro, snowboardové boty Vans, hadříky Bench a longboard Custom s designem Neverland.
Jägermeister shot Welcome drink pro všechny.

NEVERLAND teaser:

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!