World Snowboard Day – Horní Mísečky

World Snowboard Day aneb Mezinárodní den snowboardingu se blíží mílovými kroky a od oslavy „našeho“ sportu nás dělí necelý týden. A proto tu pro vás máme aktuální informace...

Letos World Snowboad Day připadá na neděli 21. prosince a my vás tímto zveme na oslavu, jejíž organizace se zhostila FReeride.cz & Free magazine parta ve spolupráci s firmou Vehicle. O této akci jste se již mohli dozvědět z kalendářenovinky. Nyní k nim přidáme pár aktuálních informací.

Současné sněhové podmínky sice nejsou úplně ideální, ale ke konci týdne by mělo něco sněhu připadnout a shaperská banda ze Snowpark Designu je připravená zpracovat každý kousek bílé hmoty, který na Horních Mísečkách spadne. Pro World Snowboard Day hodlá Snowpark Design navíc připravit i dvě speciální překážky. Nechte se překvapit, jak budou vypadat. 

Samotný Vehicle snowpark bude samozřejmě otevřen pro každého, kdo v neděli dorazí. Nezapomeňte, že vlek v parku bude v tento den jezdit zcela zdarma! I když se nejedná o závody, a program bude volnější, můžete se zapojit do sessions o ceny, které se budou rozdávat za kvalitní (a odjeté) triky. První session se bude konat mezi 13. a 14. hodinou, druhá pak mezi 15. a 16. hodinou, případně při západu slunce. 

Na místě budou samozřejmě i zástupci mediální kolaborace FReeride.cz & Free magazine, takže se může lehce stát, že budete mít fotku v časáku nebo u nás na webu. Na místě bude i náš kameraman, takže to samé platí i pro video. Celý den se parkem budou nést libé tóny z aparátu DJ Kejmla a k tomu i sametový hlas Ondřeje Kutína, který bude akci speakovat. Předpověď počasí navíc na víkend slibuje inverzní počasí, takže zatímco v údolí bude hnusně, tak na Mísečkách by mělo svítit sluníčko. Připraveno bude i něco na zahnání hladu a žízně. Zkrátka a dobře, přípravy jsou v plném proudu a organizátoři se těší na všechny, kteří se rozhodnou 21. prosince oslavit World Snowboard Day tím, že dorazí na Mísečky.

Stav snowparku na Horních Mísečkách můžete sledovat v Parks Infu. V nejbližších dnech doplníme aktuální fotografie ze stavby snowparku.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!