Master Class Camp 2015

Na konci letošní zimy proběhlo několik zásadních akcí sezóny. Mezi ně rozhodně již několik let patří i snowboardový kemp Master Class, který produkčně zaštiťuje Martin Černík. Letošní ročník proběhl opět v Peci pod Sněžkou a vy se podívejte na následující report od Matěje Nováka, fotogalerku od Davida Bučka a video od Radima Brunovského.

Snowboardový camp Master Class už téměř není třeba představovat. Tento rok proběhl už šestý ročník, z toho podruhé v Peci pod Sněžkou. Za společně prožitým a proježděným týdnem se sjel rekordní počet účastníků zájezdu, který se zastavil až na hranici čísla třicet. Akce je to opravdu pro každého a tohle číslo si už vyžaduje zkušené vedení. 

Mezi zájemci o zlepšení svých snowboardových skills byli kluci i holky všech věkových kategorií. Ke kormidlu se postavili ostřílení námořníci českého snowboardového moře - Martin ČerníkMatěj Novák a k tomu jim zdatně sekundovali Martin KaňůrekDiana Augustinová, jména, která také není třeba zvláště představovat. 

Plán tedy zněl vcelku jasně - našlapat do celého týdne co nejvíce snowboardingu a progresu a na závěr vyhlásit vítěze různých kategorií. Díky poctivé práci Ski areálu Pec a kluků z Freestyle Area se tento rok mohli všichni prohánět nejen po skvělých sjezdovkách nebo ve snowparku, ale také v parádní fun lajně, kde byl i tunel, tudíž o zábavu nebyla nouze. V lokálním snowparku se mohl vyřádit doslova každý, protože horní část byla určena pro začátečníky a spodní část pro pokročilejší a profi jezdce. 

Každý večer probíhal podrobný videokoučing a někdy přibyla i přednáška například o lavinách a freeridingu. Poté následovala volná zábava, která se poslední večer přetavila v excelentní koncert Radima Černíka a lokální pěvkyně Andrejky.

Atmosféra byla nad pěti hvězdami, protože díky Martinově voodoo magii vydrželo krásné počasí přes celý týden, takže všechny zúčastněné čekala luxusní grilovačka na sněhu. Prostě a jednoduše, kdo nejel, zaváhal, ale naštěstí už se plánuje další ročník, takže není třeba věšet hlavu ani prkno na hřebík! 

Koukněte na www.master-class.cz, kde najdete video a fotky a nezapomeňte, že v březnu 2016 jedeme znovu. Pro ty, kterým se nechce čekat, až napadne další sníh a chtějí zažít něco nového, doporučuji léto vyplnit surfingem, kdy pro vás připravujeme jedinečný zájezd za vlnami. Více info najdete na www.surfchamp.cz.

Na závěr reportu se podívejte na video, které natočil a sestříhal Radim BrunovskýR.B. Production.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!