Snb & freeski Summer swag Zabil.cz camp 2016

S dnešním reportem se přesuneme na začátek srpna, kdy v areálu BigAir.cz v Novém Hrozenkově proběhl další ročník letního Snb & freeski swag Zabil.cz campu. Report doplněný o video a fotogalerku si můžete projít právě teď.

Hej, hou a je to tu! Další ročník bájného Summer swag Zabil.cz campu je za náma a vy se teď můžete jednoduše podívat, jak jsme se měli.

Letos celý camp plynul v kytarovém duchu, takže se nelze divit, že už od pondělí od rána jsme jeli na 120%! Coaching měl letos na starost Honza Kaňůrek (snb, wakeboard, workour), Martin Kaňůrek (snb), Petr Pitucha (ski, in-​line) a Jim Dohnal (parkour, freerun). Zkráceně řečeno, když chtěl někdo něco naučit, tak měl vždy někoho k ruce.

Ve středu nás trošku zaskočilo počasí, ale aspoň jsme dopoledne trochu spočli a pak to po obědě rozjeli i za deště. Ono to taky jelo o dost rychleji, tak jsme se nemohli divit, že tam campeři nasázeli dalších pár nových pěkných kousků.

V průběhu celého týdne jsme taky dělali rychlé soutěže o menší věcné ceny nebo taky učili campery jízdu a triky na wakeboardu (děkujeme Mushow.cz za půjčení navijáku), skateboardu, in-​linech a nechyběl samozřejmě taky coaching na trampolíně, slacklině atd. Každý večer taky probíhal důsledný videocoaching, aby se našim camperům dobře spalo a zdálo se jim o dalších nových tricích.

Čtvrtek večer už patřil netrpělivému čekání na vyhlášení největších progresů týdne. Bylo to těžké rozhodování, ale díky našim úžasným sponzorům - Under Armour, G-​Shock, Rossignol, Wood Style, Red Bull a Freeride.cz, si nakonec každý odnesl nějakou tu hezkou cenu. No, a ti, kteří se nejvíce snažili (abychom namotivovali i další ročníky), vyhráli např. prkna od Rossignolu nebo taky hodinky od firmy G-​Shock, což už je opravdu co říct a my ještě jednou děkujeme.

Tak, to je zhruba všechno a komu to nestačilo, tak se samozřejmě může mrknout na video od Petra Špetli nebo taky na fotografie od Petra Tanka a my samozřejmě moc děkujeme všem za účast a už teď se těšíme na další ročník! ;)

Celou fotografii najdete na TOMTO ODKAZU.

Další zajímavé články

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...

Štylař Valentin Morel potěší season editem

Švýcarská štylová mašina Valentin Morel má venku nový sezónní video...

Kim Gubser prubnul na Swatch Nines 2024 světovej rekord v nejvyšším poletu

Na letošních Swatch Nines padl rekord v nejvyšším airu historie...