Snb & freeski swag Zabil.cz camp - Karolinka 2014

Možná jste si všimli, že letošní zima se nějak nepovedla a ten stejný osud potkal i kluky ze Zabil.cz. V plánu měli uspořádat legendární zimní snowboardový a freeskiingový camp ve snowparku Karolínka a dá se říct, že jim to i tak trochu díky té trávě kolem vyšlo. Více už v článku...

Minulý rok jeden z nejlepších snowparků v ČR a letos jedna z mnoha tragédií v ČR. Ano, řeč je samozřejmě o Snow Parku Karolinka, který bojoval zuby, nehty, aby se zde Zabil.cz camp vůbec uskutečnil. Potěšující informace byla jen ta, že nikde v ČR na tom nebyli o moc lépe, takže se šlo bez žádných velkých stížností na to!

V první den jsme to odpálili v ježdění na trávě a ukázali tak počasí, že je nám to absolutně jedno, na čem budeme jezdit! He, he... Bavili jsme se moc, ale samozřejmě jsme taky začali značně využívat poslední zbytky sněhu a pár překážek, které na nás zbyly. Během dne se kondistence sněhu změnila asi třikrát, od ledového skla, až po pískoviště, ale díky schaperovi Jožkovi Kysučanovi, bylo vše allright a jeztilo se na plné koule.

V dalších dnech se extrémní zábava už jen zvyšovala. Nejnáročnější byla asi středa, kdy jsme stihli ráno longboarding, pak si dali snowpark a zakončili to večer v gymnastické tělocvičně. Jo, jo, byl to celkem náklad, ale na druhý den byl po ježdění odměnou bazén, večer vyhlášení, rozdávání cen a pak už jen páteční volné ježdění a pápá smutně domů.

Co dodat? Snad jen to, že jsme byli moc rádi, že jsme zimní Zabil camp posunuli (i na vzdory špatným sněhovým podmínkám) opět o trochu dále a campeři byli zas rádi, že se opravdu vyřádili, naučili spoustu nových triků a také byli odměněni mrťos hodnotnými dary od sponzorů Snowboards.cz, MeatflyGang Snowboard.

Tak a teď už se mrkněte na fotografie, a kdo by si chtěl zapsat termín našeho připravovaného letního Zabil.cz campu, může si poznačit 10.-15.8. 2014 Nový Hrozenkov BigAir.cz.

Další fotografie z campu checkujte ZDE.

Další zajímavé články

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...

The Blondes a Arianna Tricomi vychutnávají Japonsko v segmentu z "The Land of Giants" od MSP

Čtyři freeriderky nás vezmou v ochutnávce z "The Land of Giants" do japonskýho prašanu...