Snb & freeski swag Zabil.cz camp - Karolinka 2016

Na přelomu ledna a února se v parádně připraveném Snow Parku Karolinka uskutečnil další ročník zimního Snb & freeski Zabil.cz swag campu, kam opět dorazila parta lidí, která se chtěla naučit něco nového jak na snowboardu, tak na lyžích. Přinášíme vám dnes krátký report, který vám přiblíží letošní ročník. Samozřejmostí je i nějaká ta fotečka a videa.

Boží snowpark, stylové ubytko, brutální progres a kupa zážitků, to byl zimní Zabil.cz campKarolince! Dost chvály, sluníčka mohlo být více, ale na druhou stranu, sněhové podmínky byly tak parádní, že spadnout na dopadu bylo stejně příjemné, jako když večer vklouzneš do postele.

Camp začal jako tradičně nedělním příjezdem na ubytko s kouzelným názvem “U Rozárky”. Kouzelný nebyl jen název, ale především prostředí zrekonstruované dřevěnice s krbem v každém apartmánu, u kterého každý večer nabírali campeři síly do dalšího dne. Po vydatné snídani v pondělí ráno následoval odjezd na svah, konečně! Všichni natěšení jak blešky z toho jak si zajezdí a vypilují si sadu stylových triků.

Couchové (Martin Kaňůrek, Pavel VyroubalPetr Pitucha) si rozdělili campery do tří skupin, aby se jim mohli náležitě věnovat. Campeři odhodlaní naučit se co nejvíc, dostávali v průběhu týdne rady nejen na svahu, ale taky každý večer při video couchingu a díky tomu na snowboardu dopilovali backrolly, rodea, handragy a fs i bs rotace. Lyžníci zase nové graby, 360, 540 rotace a třeba i jízdu na switch.

Sranda byla i mezi sjezdovkami, což vám přiblíží nejlíp tohle video.

Závěrem bychom chtěli ještě jednou moc poděkovat všem zúčastněným zabijákům, ale taky samozřejmě i sponzorům G-​Shock, Aerovision, Red BullFreeride.cz! Děkujemeeeee a v příštím roce, dáme vopáčko a snad bude i sluníčko!

Více fotografií z kempu najdete na TOMTO ODKAZU.

Text: Petr Pitucha

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...