Zabil.cz - Summer SWAG camp 2014 – Nový Hrozenkov

V dnešním reportu se přesuneme o necelé tři měsíce zpět, kdy se v Novém Hrozenkově v areálu BigAir.cz uskutečnil další letní Snb & freeski Summer SWAG camp. Hlavními postavami tohoto kempu jsou již několik let bratři Kaňůrkovi a i tentokrát si pro kempery připravili plno aktivit spojených s letní přípravou na další sezónu. Podívejte se, jak si to všichni užili.

Team Zabil.cz si může odškrtnout další povedený camp a to jak díky velké účasti, tak i velké podpoře sponzorů, konkrétně: Red Bull, Under Armour, Meatfly, Snowboards.cz, 7/​9/​13, BigAir.cz a mediální partner Freeride.cz. Samozřejmě všem moc děkujeme! Společně jsme u nás zase posunuli extrémní sporty o trochu dále a nyní se už můžete mrknout, jak jsme se na letním Snb and freeski SWAG Zabil.cz campu vlastně měli.

Píše se datum 10.8.2014, je neděle, jsme v Novém Hrozenkově v areálu BigAir.cz, čas cca 16:00 a začínají pomalu dorážet campeři, těšící se na brutální progres především ve snowboardingu a freeskiingu. Camp může začít. Mimo snowboard a lyže jsme tu měli po celou dobu k dispozici naviják od firmy Winch4ride, takže si campeři mohli i ve volných chvílích zkusit jízdu na wakeboardu a někteří vyvolení i jízdu na wakeskatu.

Většinu hlavních aktivit mělo na starosti bratrské snowboardové duo MartinHonza Kaňůrkovi. Dále je doplnil coach přes orientaci ve vzduchu a to parkourista/​freerunner Jim Dohnal. V neposlední řadě dorazil i náš nový odborník přes skateboarding a nová posila teamu Zabil.cz Mára Čejchan.

O zábavu a progres bylo tedy postaráno, i když nám nečekaně z programu vypadl vodní skútr s lítajícím ansáblem, stále tu bylo mimo skákání dosti aktivit, a i když třeba počasí zrovna nepřálo, byla tu tak super banda, že se to vůbec neřešilo :-). Každý opět udělal velký pokrok a jak se tak říká, nikdo neodešel s prázdnou, ba naopak doslova s přeplněnou taškou zážitků, nových triků a cen od sponzorů.

Na závěr už jen musíme říct, že jsme na vás moc a moc hrdí, byli jste všichni úžasní a snad se uvidíme i v zimě na dalším Zabil.cz campu!!!

Celou fotogalerii ze Zabil.cz campu 2014 od Petra Tanka můžete shlédnout na TOMTO ODKAZU

Na závěr se podívejte i na pohyblivé obrázky, které vám nejlépe přiblíží atmosféru celého letošního kempu. 

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...