Jäger VIBES už 10. května v Roxy!

Sice se může zdát, že následující rozhovor s Freeride.cz úplně nesouvisí, ale opak je pravdou. Už v sobotu 10. května se v klubu Roxy odehraje pražská premiéra unikátního hudebního projektu Jäger VIBES, jehož základ tvoří čtyři DJs, které často vídáte na našich akcích a mejdanech. A proč byste právě na tomhle koncertu určitě neměli chybět se dozvíte právě teď a tady slovy DJs Robota, N’Zyma, Akvamena a Nobodyho!

Party Jäger VIBES, která spojuje přední české DJs se zajímavými live hudebníky a performery, bude mít již 10. května 2014 svou pražskou premiéru v klubu Roxy. Tenhle rozjetej mejdan, kterej má na svědomí ledově namražený Jägermeister, nabídne vystoupení těch nejlepších DJs, který v současnosti můžete potkávat v tuzemských klubech. Jsou to jména, který znáte nejen z plakátů, ale i z velké většiny dobrých snowboardových akcí a jejich afterparties - Robot, N'Zym, AkvamenNobodyListen.

A protože se Jäger VIBES kvapem blíží, zeptali jsme se jich na tři jednoduché otázky týkající se mizerné zimní sezóny, spojení jejich vystoupení s live hudebníky a připravovaného mejdanu jara v Roxy. Freeride.cz je hlavním mediálním partnerem akce a mimo jiné se můžete těšit na nadupanou a originální tombolu a několk překvapení v chill-​outu právě v naší režii. O detailech se dozvíte už brzy. Každopádne věřte, že tahle party bude legendární! A teď už předáváme slovo klukům, kterým jsme položili tyhle tři otázky: 

1. Jak jsi prožíval letošní zimní sezónu? Byl jsi jezdit a na jaký zimní mejdan na horách vzpomínáš? 

2. Jaké to je hrát s live hudebníkem a jak spojení hodnotíš?

3. Na co se můžeme těšit 10.5. do Roxy na party Jäger VIBES? Jak vypadají přípravy na společný set, ve kterém vystoupí všichni 4 DJs a perfomers? 

DJ ROBOT

1. Letos jsem toho moc nenajezdil, protože nebylo na čem. Byl jsem na horách asi třikrát a protože v současnoti pracuju na otevření svého vinyl shopu na Letné, času mám fakt málo. Nejrozjetější mejdan na horách byl pro mě asi O’Neill Soldiers v Deštným. Mrzí mě, že jsme kvůli nedostatku sněhu přišli o tradiční akce jako Spring Sessions nebo Snow Jam. Snad příští rok...

2. Moje vystoupení je spojený s geniálním saxofonistou Radimem, kterého můžete znát z Prago Union a mnoha jiných projektů. Pro mě je Radimo hudebník s velkým H. Ten člověk má abnormální hudební sluch. Zahraješ první tóny tracku a on se ihned chytne, okamžitě začne improvizovat. Lidi, který dorazí do Roxy, se maji na co těšit. Celou party budeme s Radimem začínat, a tak si připravujem něco parádního a příjemného na warm-​up celého mejdanu. 

3. Celé to bude mít dobrou atmosféru. Všichni vystupující jsou špičkou současné scény tady u nás. Je třeba se připravit na pořádnou dávku energie a zajímavý hudební i vizuální zážitek. 

DJ N'ZYM

1. Letos jsem žádný ježdění bohužel časově nezvládal, na druhou stranu těch horskejch mejdanů bylo spousta. Nejvíc asi vzpomínám (snažim si vzpomenout) na Winter Arenu na Klínovci, Surfestr v Deštný a samozřejmě O’Neill Soldiers, kde jsme prožili neskutečný dva dny mejdanu završený vystoupenim A. Skillze, což byl určitě můj letošní highlight.

2.S breakdancerama z Pentifull Crew je super spolupráce a zatim co jsme měli příležitost vystupovat, tak vždycky předvedli neskutečnou show, která strhla dav, takže super!

3. Přípravy na tuhle show jsou upřímně řečeno dost náročný, ale naštěstí jsme si všichni vybrali šikovný umělce a geniální muzikanty a s těmi se vždycky pracuje trošku snáz. Víc asi prozrazovat nebudu - prostě doražte na mejdan a uvidíte sami - rozhodně se máte na co těšit! ;)

DJ AKVAMEN

1. Vzhledem k tomu, že se rád věnuji snowboardingu, pro mě byla tato zima velkým zklamáním, co se týče možností zajezdit si tady u nás. Na všechny akce kde jsem hrál (a kde si vždy alespoň den zajezdím) se mnou jel i snowboard. Letos však pouze jako módní doplněk (haha), čili ježdění nebylo moc, za to však bylo dost mejdanů. Vzpomínám letos na všechny do posledního… určitě Surfestr a Soldiers v Deštném se super partou lidí. Vše co se dělo ve Špindlu mě taky bavilo, nemůžu si stěžovat na nedostatek času stráveného na horách… a na stěžování si na počasí jsem ještě dost mladej :)

2. Vystupuju s bubeníkem Boodyou. Zatím ladíme spojení pouze hudební - ne to tělesné (tam by mě asi nepřekvapilo nic), ale máme s Boodyou velmi dynamické duo, které je vzhledem k naší povaze nic neplánovat necvičit a improvizovat plné překvapení… Díky tomu vlastně Boodya ani nevěděl den před launch party VIBES v Deštném, že by měl vůbec někde bubnovat. Ve finále to ale pak vždy proběhne hladce a Boodya na bubny zabije lépe, než kdybychom vystoupení každý den nacvičovali… a o tom by VIBES měly být. Překvapilo mě tenkrát asi jen to, že Boodya byl měsíc mimo, vůbec necvičil a vůbec nevěděl, že až se vrátí, tak za 36 hodin jede bubnovat do Deštného a že to celý dal na pána… tomu prostě nevěříš po tom, co ti bubeník měsíc neodepisuje na nic :)

3. Budu si teď trochu protiřečit ohledně té přípravy, jelikož na Roxy se zase plánujeme připravit dobře. Chtěli bychom v tom našláplém 15-​minutovém setu, kdy vystupujeme všichni naráz, dát větší prostor saxofonu, protože Radimo je fakt skvělej, a doladit bubeníky. Těch 15 minut v Deštné, kdy jsme do toho řezali všichni, bylo nejvíc a v Roxy to chceme posunout zase dále. Navíc každý DJ vystoupí sólo se svým performerem, takže o spojení živých nástrojů a DJingu nebude 10. května v Roxy nouze…

DJ NOBODYLISTEN

1. No jelikož nás letos zima moc nepotkala, tak jsem se bohužel k ježdení nedostal. Nejvíc asi vzpomínám na O’Neill Soldiers, kde jsme měli právě premiéru Jäger VIBES a byl to skvělej mejdan jako vždy!

2. Rae Montana mě překvapuje neustále ;-)) Nechápu jak rychle si dokázal připravenej set naposlouchat a připravit si do něj takhle krutou show! On je prostě fakt nejlepší v ČR, neřikaj to jen tak. To musíte vidět.

3. Můžete se těšit na promakanou show, která díky živejm nástrojům a video mappingu dostane úplně novej rozměr! A hned po show samozřejmě pořádná divočina. Zatim to vypadá tak, že se neustále hádáme o termínech zkoušek ;-)) neni to uplná prdel dát dohromady tolik lidí a vymyslet něco co má koncept a každej se v tom najde. Ale makáme na tom, protože před plnou Roxy rozhodně chyby dělat nechceme! Já už se nemůžu dočkat.

Veškeré informace hledejte průbězně na stránce Facebookové události a jestli chcete zažít prvotřídní hudební zážitek, tak určitě doražte 10. května do Roxy!

Foto: Bára Berdychová /​ Jägermeister

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.