Burton ŠSS – výsledky soutěže Best Event Photo

V rámci akce Burton Špindl Spring Sessions 2009 proběhla i soutěž o nejlepší “profi” fotku. Každý z akreditovaných fotografů mohl zaslat nejlepší kousek ze svého repertoáru a vyhrát tak tiskárnu HP, vy jako hlasující jste taky nezůstali na ocet…

Nejlepší fotky od akreditovaných fotografů, kteří dorazili na letošní Burton Špindl Spring Sessions, byly vyvěšeny v tomto článku a vy jste měli 14 dnů na to, abyste zahlasovali. Celkem přišlo pěkných 571 hlasů, přičemž každý přihlášený uživatel mohl dát hlas jen jedné fotce. 

Po sečtení všech bodů tak můžeme vyhlásit vítěze, kterým se se 117 hlasy stal Aleš Foff se svou originální fotkou (viz výše), věrně zachycující “pouťovou “atmosféru celé akce. Aleš tak vyhrává luxusní tiskárnu Hewlett-​Packard Photosmart Pro B9180, kterou věnovala firma Impromat, plus dva tonery a dárkový balíček od Burton snowboards k tomu. Na druhém místě se umístila fotka od polského fotografa Dariuse Orlicze (109 hlasů), na třetím od Yana Renelta (104) a na čtvrtém od Davida Blažka (69).

Zároveň jsme slíbili, že vylosujeme tři z vás, kdo jste hlasovali, a tak také plníme. Sadu skládající se z digitálního fotoaparátu Olympus, mp3ky Samsung a sluchátek Skullcandy vyhrávají tito z vás:

Jana Vlasáková, Opatovice nad Labem
Ivana Strnadová, Děčín
Milan Cepák, Vodňany

Všem, kdo něco vyhráli, moc gratulujeme, ceny jim budou zaslány co nejrychleji to bude možné.

Další zajímavé články

Podíváme se na zoubek Swatch Nines 2024

Swatch Nines 2024 nám zase dali nažrat pořádný porce freeskiingu! Tak se na ne pojďme podívat....

Justin Kennedy bortí streety ve svým season editu

Justin "Juice" Kennedy nás vezme na zaoceánský streety...

Buldozlife pustili ven street video "Egal"

Švýcarští shreďáci Buldozlife crew mají venku zase jednu streetovou pohodičku...