Navrhni design samolepky a vyhraj snowboard Gnu!

Pomalu se nám blíží podzim a s ním tradičně i první snb premiéra, během které 19. září v pražském Roxy představí svůj nový film “Eversince” parta Absinthe FIlms. My jsme společně s partnerem akce Gnu Snowboards připravili kreativní soutěž, ve které můžeš vyhrát nejen volný vstup na premiéru, ale hlavně snowboard Gnu podepsaný a osobně předaný samotným Nicolasem Müllerem!

V sobotu 19. září 2015 se v pražském klubu Roxy odehraje tradiční premiéra nového filmového počinu od Absinthe Films, který letos nese název "Eversince". Kromě dalších riderů a autorů filmu dorazí do Prahy i legendární snowboarder Nicolas Müller, který se během loňské zimy spojil s taktéž legendární značkou Gnu Snowboards. A právě Nico bude tím, kdo vítězi této soutěže slavnostně předá v klubu Roxy po promítačce filmu na podiu hlavní výhru!

Aktuální info k premiéře najdeš TADY.

Česká distribuce těchto snowboardů vyráběných ve fabrice Mervin Mfg. ve státě Washington na severozápadě USA od roku 1977 poskytla do soutěže jako hlavní cenu parádní prkno Gnu Carbon Credit 156cm z kolekce Gnu Club Collection. Tahle kolekce je limitovaná, takže se prodává jen v některých vybraných shopech, vítěz si tak může být jistý, že bude jeden z mála na světě, kdo na tomhle prkně může jezdit! Vítěz si snowboard převezme přímo z rukou Nicolase Müllera a samozřejmě s jeho podpisem.

Chceš vyhrát prkno Gnu s podpisem Nicolase Müllera a převzít ho přímo od něj? Pak pozorně čti:

Během následujících 14 dnů, přesně do pátku 18. září 12.00 hodin, máš možnost poslat návrhy designů samolepek se zakomponovaným logem Gnu. Následně porota složená z Freeride.cz redakce a zástupců české distribuce Gnu Snowboards vybere pět autorů nejzajímavějších návrhů, kteří budou pozvání na premiéru filmu Eversince (vstupné samozřejmě platit nebudou). Ještě před tím, než odpálíme samotnou promítačku filmu, bude těchto pět lidí pozváno na podium a Nicolas Müller vyhlásí absolutního vítěze, jehož návrh vybere on sám společně s dalšími do prahy dorazivšími členy Absinthe Crew. Ostatní čtyři dostanou "ceny útěchy", největší odměnou ale zcela jistě bude osobní setkání s Nicolasem. Vítězný návrh navíc bude realizován, takže se vítězné samolepky budou následně během zimy rozdávat například na akcích Just Ride a dalších Gnu /​ LIB testovačkách. 

Určitě teď tápeš, jak samolepky navrhnout. Popusť uzdu svojí představivosti a buď kreativní, snaž se ale držet toho, jak se firma Gnu prezentuje světu. Unreal SnowboardingOur Boards Look Like New BoardsMt. Weird… To jsou styčné body pro tvojí práci. Čím víc crazy, tím lépe ;-) Jedinou podmínkou je, aby v každém návrhu bylo zakomponované logo Gnu, které můžeš stáhnout TADY.

Formát není nijak striktní, můžeš použít jakoukoliv techniku od prostého ručního kreslení až po grafické programy, druhá varianta je ale určitě vhodnější. Návrhy posílej ve formátech PDF, AI, PSD, případně JPG, ale prosíme vždy o dostatečné rozlišení (alespoň 300 dpi).

Inspiraci hledej na www.gnu.com, na vimeo kanálu Gnu, na instagramu nebo na aktuálních designech Gnu samolepek:

Svoje návrhy posílej e-​mailem na soutez@freeride.cz a do předmětu napiš "Gnu Design Contest". Těšíme se na tvůj návrh!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!