Soutěž s 22.cz o slackline a další ceny

Zima bohužel skončila a do další je daleko, to ovšem neznamená, že by se nedalo dělat něco pro to, aby vám to příští rok šlo na prkně ještě líp! Vyhrajte s Dvaadvacítkou slackline a trénujte přes léto stejně jako naši snb reprezentanti!

Po delší době tu pro vás máme soutěž o zajímavé ceny. Tentokráte partnerem není snowboardová firma nebo snb e-​shop, ale obchod 22.cz (Dvaadvacítka) z Prahy na Letné a můžete v ní vyhrát nejen poukazy na nákupy, frisbeečkafootbagy, ale především parádní slacklinu Gibbon, na které trénují i členové české freestyle snowboarding reprezentace.

O 22.cz

Dvaadvacítka je originálně řešený obchod zaměřený na volný čas, relaxaci, netradiční hry a sporty. Již od roku 2003 nabízí široký sortiment kvalitního zahraničního zboží od výrobců představujících absolutní špičku ve svém oboru. 22ka si zakládá na osobním přístupu k zákazníkovi a profesionalitě a srdečně vás zve k osobní návštěvě, která vám umožní okusit výbornou atmosféru a pohodu, která panuje v jejich obchodě.

Od roku 2004 mají zákazníci možnost objednat si zboží také prostřednictvím e-​shopu www.22.cz, který je neustále zdokonalován a jehož nabídka nemá v ČR obdoby. Mezi další aktivity Dvaadvacítky patří velkoobchodní prodej zastupovaných značek, organizace workshopů a exhibic na vysoké úrovni. Mobilní Relax Zone (houpací sítě, sedací pytle, půjčovna žonglovacích potřeb, petanque, frisbee, footbag atd.) obohatila v minulosti mnoho zajímavých akcí a festivalů (např. Love planet, Hip Hop Kemp, Semtex Culture, 4elements, Ladronka Fest, Joyride, Reggae Festival, Mezi ploty, Festival České hrady, Creamfields, Mighty Sounds atd.)

Od roku 2006 je v prodejně 22 na Letné provozována i půjčovna draků a vybavení pro powerkiting. V roce 2009 byla nabídka rozšířena o půjčovnu in-​line bruslí K2, longboardů, žonglovacích pomůcek, frisbee, slackline, petanque, kroket, kubb. Letenská pláň a park Stromovka, vzdálené 2 min chůze, jsou ideálním místem pro vyzkoušení těchto produktů. Přijďte si vybrat!

Ceny v soutěži:

1.místo Slackline Gibbon JibLine (v hodnotě 2000Kč)
2.místo poukaz na nákup v hodnotě 1000Kč
3.místo poukaz na nákup v hodnotě 500Kč
+ dalších deset vylosovaných obdrží 5ks frisbee a 5ks footbag 

Soutěžní otázka:

Jaká je přesná adresa kamenného obchodu Dvaadvacítka? 

* Pozor! Pro zařazení do slosování je třeba být fanouškem (likovat) facebookových stránek www.22.cz.

Pravidla:

Soutěž bude probíhat v termínu od 15. do 29. května. Své odpovědi posílejte emailem na adresu info@22.cz. Slosování se uskuteční ve čtvrtek 30. 5. 2013. Pro zařazení do slosování je podmínkou být fanouškem (likovat) FB stránky www.22.cz po dobu nejméně 3 dnů. Ceny budou k vyzvednutí v obchodě Dvaadvacítka hned druhý den. Mimopražským výhercům budou zdarma zaslány.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!