Vyhlášení Nixon Photo Contestu při BŠSS 2012

Soutěž o nejlepší fotku pořízenou na letošních Burton Špindl Spring Sessions s názvem Nixon Photo Contest se právě dnes dostala do svého konce. Po 14 dnech tu máme vyhlášení vítěze a tří vylosovaných hlasujících, takže pojďme na to.

Před dvěma týdny jsme zveřejnili sedm porotou předvybraných fotek z celkového počtu 23, které dorazily v rámci Nixon Photo Contestu. Do užšího výběru poslala porota hlasující "naslepo" (nikdo nevěděl od koho je která fotka) top7 a tyto snímky byly zveřejněny v hlasovacím článku. V něm každý z vás mohl udělit jeden hlas fotce, která se vám nejvíce líbila. Nikdo nemohl hlasovat víckrát, každý uživatel propojený se svým účtem (ať už Freeride.cz nebo Facebook) měl právě jeden hlas. Teď už ale bez dalších řečí rovnou k výsledkům.

Vítězem Nixon Photo Contestu v rámci Burton Špindl Spring Sessions 2012 se stává se ziskem 219 hlasů (o půlnoci 24. dubna) fotograf DAVID BLAŽEK s fotografií ROMANA DLAUHÉHO.

David tak vyhrává luxusní hodinky Nixon (www.nixon-hodinky.cz), iPad, dárky od Burton Snowboards, 2denní permanentku do Skiareálu Špindlerův Mlýn a sluchátka Skullcandy.

Jak bylo slíbeno, i tři z vás, kdo jste poslali svůj hlas některému z fotografů, vyhrávají každý iPod Shuffle, dárky od Burton Snowboards, 2denní permanentku do Skiareálu Špindlerův Mlýn, sluchátka Skullcandy a luxusní hodinky Nixon. O jménech výherců rozhodl náhodný los a tady jsou jména tří šťastlivců:

Jan Čada, Mohelnice
Lukáš Husák, Praha
Tomáš Kopáček, Ostrava

Výherci budou v nejbližší době kontaktování ohledně převzetí cen. Všem čtyřem moc gratulujeme a zároveň děkujeme vám, kdo jste svými hlasy přispěli do soutěže! Uvidíme se příští rok zase na Burton Špindl Spring Sessions!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!