Vyhrajte deset cen s Nugget!

A máme tu první lednovou soutěž. Tentokrát se můžete zúčastnit boje o deset cen od brněnské značky Nugget. Není třeba zdůrazňovat, že tuto značku zná snad celá česká snowboardová komunita. Kvalitou a originálním provedením si Nugget vydobil jednu z prvních příček v oblíbenosti českých snb značek. Neváhejte a zapojte se do soutěže o zajímavé ceny od Nugget.

NUGGET Clothing systems je ryze česká značka, která vznikla na začátku roku 2000. Chtěli jsme rozjet výlučnost a kvalitu, chtěli jsme, aby naše věci měly v sobě to, co nám bylo tehdy hodně blízké – snowboarding, skateboarding a muziku. A přesně takový byl tehdy i náš sen, rozjet dobrou značku, která by se stala nejenom pro nás zárukou perfektní kvality a jedinečného stylu.

Naši výrobu jsme rozdělili do dvou hlavních proudů – Nugget Clothing Systems jsou věci především pro skateboarding a street style, Nugget Outerwear systems zahrnuje snowboardové oblečení a doplňky na zimu.

Máme stabilní tým kreativních fashion designérů, kteří neustále vymýšlí nové vzory, střihy a další vychytávky v naších kolekcích tak, abychom nikdy nenudili. Kvalitní materiály jsou základ, věci šijeme z velké části na Dálném Východě, pořád si ale držíme dílnu, kde vzniká menší část kolekce. Umožňuje nám to velice pružně testovat nové střihy a zkoušet všechny nápady Nugget týmu. Bezchybné zpracování každého kousku oblečení je při naší výrobě to nejdůležitější. Před každou novou sezónou testují oblečení a doplňky naši týmoví jezdci, tím se snažíme docílit co nejvyššího pohodlí, kvality a funkčnosti.

Zní to jednoduše, ale nejvíc nás těší, že naše věci máte prostě rádi!

Těší nás, že se nám daří tvořit NUGGET TEAM z jezdců, kterých si vážíme pro stoprocentní nasazení a zaujetí pro extrémní sporty. Jejich dobré umisťování na závodech a exhibicích nás přesvědčuje o tom, že jsme vybírali správně a jsme rádi, že můžeme k jejich výsledkům napomáhat.

Pro další informace sledujte náš web na www.nugget.cz.

Seznam cen:
- Triko Drown, white
- Triko Logo Basic, black
- Poloshirt Pauser, grey fade
- Triko Never, grey
- Mikina Sonar Block, blue bloc
- Mikina Slave Interse, cmyk
- Pásek Scope, white
- Pásek Aramat, black
- Kulich Melichar, poison green
- Softshell Shaker, revel shadow

Další zajímavé články

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.

Zúčastněte se "Woodstocku snowboardingu" Longboard Classic 2024!

Letos se již po dvacátépáté uskuteční legendární akce Longboard Classic, které se přezdívá Woodstock snowboardingu. Vyrazte na místo dění do Stuben am Arlberg a poznejte to na vlastní kůži!