Vyhrajte s Amplifi ceny za víc než 10 000 Kč!

Další předvánoční soutěž přichází právě dnes a tentokráte se ti nejšťastnější z vás mohou těšit na ceny od firmy Amplifi, konkrétně páteřák, dva batohy a boardbag. Pojďte na to!

K zařazení do slosování v soutěži s Amplifi stačí jako vždy správně odpovědět na tři soutěžní otázky níže. A co můžete vyhrát? Na čtyři z vás čekají ceny v celkové hodnotě přes 10 000Kč, a to:

1. cena: páteřák Amplifi Rig Jacket Plus (v ceně 4590Kč)
2. cena: batoh Amplifi Raptor Pack (2390Kč)
3. cena: obal Amplifi Drone Bag (1690Kč)
4. cena: batoh Amplifi Armory Pack (1390Kč)

O značce AmplifiJe to o přístupu. A je to o zkušenostech. Nebudeme stavět další značku s bombastickou reklamou nebo reklamy, které ji noblesně uvádí na trh. Výrobky Amplifi jsou unikátní designem, funkcí a intuitivním používáním pro uživatele. Amplifi kombinuje toto propojení s "duší" sportů, které sdílí s alternativním světem městské hudby, umění a kultury. Toto spojení je hluboce zakořeněné, ale ještě nikdy se neprojevilo v nové značce tak jako nyní. Je to skutečné spojení, které tvoří základ Amplifi Ethos!

Více informací najdete na www.amplifi-onelouder.com nebo na www.snowboard-zezula.cz/amplifi. Good luck všem přeje Amplifi!

Další zajímavé články

Kuba Hroneš přepisuje historii a jako první na světě odjíždí sw triple underflip ze zábradlí

Ze svého rodného Špindlu Kuba Hroneš vyráží dech celému světovému snowboardingu, když na speciálně postaveném spotu v průsmyku posílá jako první na světě switch boardslide to switch triple uderflip 1170. Co k tomu předcházelo a jak se trik nakonec povedl mrkni v tomto článku!

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.