Vyhrajte s Gravity Snowboards prkno, boty nebo vázání

Třetí letošní soutěží se dostáváme ke značce Gravity. V následujících čtrnácti dnech máte šanci vyhrát snowboard, boty a nebo vázání od této perspektivní značky. Stačí jen správně odpovědět na tři připravené otázky a ve spojení s trochou štěstí mohou být ceny vaše. Neváhejte a soutěžte.

Gravity Snowboards je snowboardová značka založená roku 2003. Je designovaná a konstrukčně navrhovaná snowboardisty s více než desetiletou zkušeností. Vyrábí se u renomovaných zahraničních výrobců a jako poměrně nová značka Gravity Snowboards zaznamenává rok od roku větší a větší progres.

Každá další sezóna je pro nás výzvou posunout naše produkty o stupeň výš. Stále hledáme cestu jak nabídnout dokonalejší výrobek - a je jedno, jestli je to snowboard, vázání, nebo tričko. Uplynulé sezóny ukázaly rostoucí oblibu značky Gravity, což pro nás při tvorbě nové kolekce byla hlavní hnací síla. 

Více informací najdete na www.gravity-snowboards.cz.

S Gravity Snowboards můžete vyhrát následující ceny:
1. cena – pro kluka: Snowboard Gravity Contra, pro holku: Snowboard Gravity Sublime
2. cena – pro kluka: Boty Gravity, pro holku: Boty Gravity Sublime
3. cena – pro kluka: Vázání Gravity GVT, pro holku: Vázání Gravity GVT Lady

Všichni výherci navíc obdrží od Gravity odznáčky a samolepky.

Informace o značce Gravity Snowboards naleznete na jejich webu www.gravity-snowboards.cz.

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!