Vyhrajte s YES trika a podepsaný snowboard

Rok s rokem se sešel a máme tu první soutěž nadcházející sezóny. Začneme hned značkou, která si za poslední léta vydobyla silnou pozici na snowboardovém trhu. Soutěž s YES je tu...

Ou YES, první soutěž sezóny 2011/​2012 je tu! Jak jste již z dřívějška zvyklí, následující dva týdny můžete odpovídat na tři jednoduché otázky a získat tak zajímavé ceny, tentokrát od YES Snowboard. V soutěži jsou 3 trika YES a podepsaný snowboard Great Woman v délce 158cm. Tento snowboard bude opravdu velkou exkluzivitou. 

Pokud patříte mezi ty, co o YES Snowboard moc nevíte, zde jsou základní informace. 

YES Snowboard je nezávislá snowboardová společnost, která byla založena v roce 2009. Spolupracuje s NdKreative, kteří mají více než 20 let zkušeností s výrobou snowboardů. YES se nemusí snažit být No.1, je jednoduše svěží a reálnou alternativou k zatuchlému stavu status quo.

Další informace o značce YES Snowboard naleznete na jejich webu www.yesnowboard.com.

Ceny pro vítěze:
1.cena - snowboard Great Woman - 158
2.-4.cena - triko YES - black

Dnešní soutěž má spojitost i s blížícím se velkým snowboardovým mejdanem, který pro vás připravujeme společně s Free Magazine na 17.9.2011. Do pražského klubu Roxy dorazí Absinthe Films s premiérou svého posledního kousku, který nese název Twe12ve. Před tímto filmem se ale společně podíváme na snímek YES. It´s A Movie z dílny YES Snowboard. Velkou upoutávku na tuto akci můžete očekávat již brzy právě zde na Freeride.cz. Základní informace zatím naléznete na Facebooku ZDE.

Těšit se můžete nejen na tyto filmy, ale i na YES team ve složení DCP, Romain De MarchiJP Solberg. Podpisy těchto tří budou zdobit snowboard, o který dnes máte možnost soutěžit. Chcete ho? YES, YES, YES! Odpovídejte, soutěžte, vyhrávejte a doražte 17.9.2011 do pražské Roxy, kde se s klukama z YES můžete osobně setkat. 

Potřebujete přece jen trochu navnadit? Zde je teaser ke zmiňovanému filmu YES. It´s A Movie.

Další zajímavé články

Na Kaprunu se jely freeridové bomby během X OVER RIDE 2024!

Minulý týden jsme vám tady naservírovali desert ke snídaňovému menu v podobě živého vysílání z X OVER RIDE na Kaprunu, kde proběhla místní premiéra zastávky Challengeru Freeride World Tour. V místních libových podmínkách se utkali rideři toužící se probojovat do Freeride World Tour 2025 a bylo se teda, na co koukat!

Dejte si Live stream z X OVER RIDE 2024 na Kaprunu!

Zpříjemněte si ráno živým vysíláním z prosluněného Kaprunu, kde právě probíhá X OVER RIDE 2024 aneb 4* FWT Challenger, který slouží jako kvalda do Freeride World Tour 2025 a bude se zde rozhodovat, kdo si stoupne příští rok na starověku těchto legendárních závodů! Konec závodu je plánovaný kolem 11:00.

Zúčastněte se "Woodstocku snowboardingu" Longboard Classic 2024!

Letos se již po dvacátépáté uskuteční legendární akce Longboard Classic, které se přezdívá Woodstock snowboardingu. Vyrazte na místo dění do Stuben am Arlberg a poznejte to na vlastní kůži!