Vyhrajte vstupy na Excelent Mystic Sk8 Cup 2013 a další ceny!

Legendární zastávka světového poháru ve skateboardingu proběhne ve dnech 28.-30. června 2013 tradičně ve Skateparku na Štvanici a vy dnes přímo tady na Freeride.cz můžete vyhrát nejen volné vstupy, ale i další zajímavé ceny!

Co se letos na Mysticu chystá? Oceníte rozšířenou Relax zónu a nejlepší světové jezdce přímo ze závodu X Games z Mnichova, kteří přijíždí rovnou do semifinále. Praha se během víkendu stane epicentrem toho nejlepšího ze světového skateboardingu. Letos organizátoři očekávají přibližně 150 profesionálů z cca 25 zemí. Street, bowl a tribuny pro diváky jsou zastřešené. Excelent Mystic Sk8 Cup je profesionálními jezdci považován za prvotřídní světový závod a patří k oblíbeným prázdninovým akcím v Praze. 

Kromě závodu je připraven bohatý doprovodný program v čele s Jägermeister DJ StageRed Bull Tourbus s živými koncerty, které začínají každý den po skončení skateboardové části programu. Těšte se na koncerty P.S.H., punkových The Forum Walters (AUT), Prague Conspiracy nebo mimozemských Sci*Fi*Psi. Relax zóna bude propojena se streetem a bowlem velkoplošnou obrazovkou, odkud mohou návštěvníci sledovat přímý přenos závodů a zároveň poslouchat koncerty kapel. 

Více najdete stránkách www.mysticsk8cup.cz nebo na www.facebook.com/ExcelentMysticSk8Cup.

Dva z vás vyhrají ceny v podobě volného vstupu na všechny 3 dny Excelent Mystic Sk8 Cupu v hodnotě 650Kč, tričko Excelent Mystic Sk8 Cup 2013 a voucher na slevu 650Kč při nákupu nad 2000Kč na eshopu www.mysticskateshop.cz. Stačí správně odpovědět na tři soutěžní otázky a počkat si na slosování, které proběhne příští čtvrtek 27. června v pravé poledne. Hodně štěstí!

Další zajímavé články

SNOWBOARD: Mrkej na první fotky a video ze Swatch Nines 2024

Swatch Nines nás zase letos pošlou do kolen! Čekuj první obrázky a edit ze švýcarskýho Schilthornu...

Doražte na opening Horsefeathers snowparku Mölltaler Gletscher!

I když v Česku už je léto v plném proudu, tak u rakouských kolegů za hranicemi si stále můžeme užívat zimní radovánky naplno! A ještě ke všemu ve zcela novém Horsefeathers snowparku na ledovci Mölltal! Slavnostní opening proběhne v sobotu 20. dubna!

Obertauern hostí finální závod kvaldy na Freeride World Tour 2025!

Obertauern letos vůbec poprvé hostí závody 4* Freeride World Tour Challenger Series. Již tento víkend se tam potkají nejlepší jezdci Freeride World Tour a nejlepší jezdci kvalifikace a budou bojovat o poslední cenné body, které rozhodnou zda i do příští sezóny zůstanou v nejvyšší třídě Freeride World Tour. Sledujte živý přenos ze závodu přímo tady!